|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 22:43:43 GMT 2
Το παλεύουμε εμείς τις Porsche. Πως σας φαίνεται ο αγώνας? Εγώ πάντρεψα τα δύο μισά της De Tomaso. Μου πήραν πολύ χρόνο τα σιρίτια, τα μικροβαψίματα, τα wash και ένα φλασάκι που το έψαχνα στο δωμάτιο καμιά ώρα και τελικά ήταν μέσα στο αμάξι Αύριο θα βάλω όλα αυτά τα σκατουλάκια που θέλει ακόμη. Σήμερα δεν αντέχω άλλο, μετά το ντεμαραζ των τελευταίων ημερών. Η 312 μάλλον θα τελειώσει τη Δευτέρα... ΥΓ. Παπαραδιενεργέ το έπαιξες, το άσσος από ημίχρονο με τους ψαράδες, να φουλάρεις στα Tameo;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2015 23:00:22 GMT 2
Το παλεύουμε εμείς τις Porsche. Εσεις!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Αυτος ο ανθρωπος θελει να ονομαζεται Φεραριστι... Οχι δεν το εβλεπα και δεν το επαιξα, πιστευα οτι θα νικαγαμε και θα αρχιζαμε την αντεπιθεση που θα μας εφερνε στα γηπεδα της Γαλλιας χο χο Αλλα αν μπορει να κερδισουν ο πιτσαδορος, 2 ψαραδες, ο περιπτερας και ο οδοποιος δυο φορες την Ελλαδα, τοτε μπορει να ξυπνησουμε αυριο το πρωι και η Νισαν να ειναι 1-2-3 Επισης, το στοκαρισμα των Ταμεο δεν σταματα, ειμαι εθισμενος το ομολογω, τα αγοραζω και ουτε που κοιταω το περιεχομενο, λατρευω να βλεπω στο ραφι αυτο το κοκκινο κουτακι με την κιτρινη ετικετα @Ζωρζ -> αν δεν εβαζες φωτο με εικονες απο τον αγωνα και το μοντελο παρεα θα νομιζα οτι το ειχες ετοιμο και μας δουλευεις Εδω ψιλοβαριεμαι να μοντελαρω, εχω κολησει βλεποντας ανενοχλητος για πρωτη φορα τον αγωμα σε HD (δεν μετραω τις περσυνες 2-3 ωρες ) και εχω σαπισει στον καναπε στην TV. TO 787B ειναι καπως ετσι Βαριομουν ακομα και να βαλω ζωνες και καθισα και εβαψα τις αναγλυφες. Επισης πινελατα ειναι και τα δισκοφρενα. Αρχισα και λιγο βρωμισμα στα πλαϊνα. Ψεκασα και ενα χερι ακομα 2Κ το καπακι που το ειχα τριψει, οποτε αυριο πρωι πρωι στο happy hour ξεκινα η τελικη συναρμολογηση! Μπάι δε γουεη, Νεκταριε δεν κανω τρια κιτ, η 962 δεν πιανεται. Ειναι ανακοινωση για το μελλον (σαν το Φορντ)
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 23:21:20 GMT 2
Λεμανς είναι λέμε καμιά μ@κ@κι@ παραπάνω. Πέρα από την πλάκα, εκτός από τη συμπάθεια στους Ρεμπέλιον, είμαστε με τον Μαρκ της καρδιάς μας... Γιατί είμαστε μοντελιστές πάνω από όλα, κύριες και κύριοι και ονειρεύομαστε επικό WIP, 1970 - 2015 με τις ασπρο-κόκκινες πορς δίπλα - διπλά ΥΓ. Πολύ σούπερ θα βγει το 787. Κι εγώ τις σίτες στο αμάξωμα και το εσωτερικό του αμαξώματος, τα παπατζώσα με πινέλο. Και το γυάλισμα του ποδιού, απλά να τελειώσει, να κάνουμε την πλάκα μας. ΥΓ2. Τη εθνική ούτε καν. Δεν αντέχεται... ΥΓ3. Θα φτιάξουν τις μπαριέρες ή να πάμε για ύπνο;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 13, 2015 23:43:09 GMT 2
Θα φτιάξουν τις μπαριέρες ή να πάμε για ύπνο; Υπνο? Απο τωρα?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2015 23:47:01 GMT 2
Θα φτιάξουν τις μπαριέρες ή να πάμε για ύπνο; Υπνο? Απο τωρα? Με την παράγκα της Audi, που φορτώνουν ποινές στο πουλέν μας τι άλλο να κάνεις. Πλάκα - πλάκα είμαι με 3-4 ώρες ύπνο κάθε μέρα, εδώ και καιρό Αλλά, αντέχουμε προς το παρόν...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2015 0:03:45 GMT 2
Ποια παραγκα τωρα, αυτος ο ανθρωπος θα μας κανει να πιστεψουμε οτι ο Χελμουτ Μαρκο ειχε δικιο
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2015 8:54:27 GMT 2
Να ξυπνας με Πορσε στο 1-2: αξια ανεκτιμητη 200ευρω, 1/24 Studio27 Porsche 919
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2015 9:52:57 GMT 2
Αφού κάναμε ένα ολιγόωρο lift and coast για ανάκτηση ενέργειας, ξύπνημα πολύ νωρίς για να δούμε το χάραμα στη le sarthe, την αγαπημένη μου ώρα στον αγώνα... Φαίνεται ότι η τύχη εγκατέλειψε τα Audi, αλλά έχει ακόμη πάνω από 5 ώρες, οπότε θα δούμε στο τέλος... Κυρά Tamiya βλέπεις? Δώστε LMP1 στο λαό Στο μέτωπο της Pantera, αφού φλερτάραμε με το DNF, ολοκληρώθηκε λίγο πριν. Καλημέρα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2015 12:17:21 GMT 2
Πολυ ομορφο Γιωργο και σε εκπληκτικο χρονο! Dr. Shepherd!!!!! Κανε το θαυμα σου!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2015 12:51:11 GMT 2
Πολυ ομορφο Γιωργο και σε εκπληκτικο χρονο! Dr. Shepherd!!!!! Κανε το θαυμα σου!!!!!!!!!!! Να είσαι καλά Μήτσο, ευχαριστώ για την παρέα και τη στήριξη. Δεν γινόταν να την πατήσω στο επετειακό G.B. και έβαλα το κεφάλι κάτω. Δεν είναι καλλιτέχνημα, αλλά το διασκέδασα Τελικά την Porsche φοβόμασταν, τα Audi μπαινοβγαίνουν με ροδάκια στα πιτ. Λέτε να κερδίσει ο Μπάρμπι !!! Eντυπωσιακός κι ο Χουλκ, που σίγουρα αξίζει κάτι περισσότερο στην F1. Αλλά έχουμε 2 ώρες ακόμη και όλα γίνονται...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 14, 2015 14:07:11 GMT 2
καλησπέρα σε όλους. Συγχωρέστε με για την αποχή μου, αλλά φέτος απλά δεν είναι η χρονιά μου. Ένα σύννεφο έρχεται από τα ανατολικά της πίστας. Λέτε?
Αυτοί οι τύποι εκεί στην Πόρσε δε μπορούσανε να τα φτιάξουνε όλα κόκκινα ώστε να γουστάρουμε ούτως ή άλλως.....
Γιώργο για άλλη μια φορά respect. H Παντερα κούκλα. Μήτσε εαν η Πορσε κάνει το 1-2 κόστος 400 ευρώ εκτός αν το μαιμουδέψουν και βγάλουν τον Μαρκ πρώτο οπότε φτιάχνουμε το 17.....
|
|
|
Post by jvolume on Jun 14, 2015 14:20:15 GMT 2
ο πρωτοπόρος της GtAm στις μπαριερες, ανεξήγητα μπορώ να πω. Λες ρε μήτσε ο Dr.Sheperd να κάνει το θάυμα του?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2015 14:33:44 GMT 2
Τζον να είσαι καλά. Δεν πειράζει για φέτος, θα αναπληρώσεις του χρόνου με διπλή συμμετοχή ο (δαναλάι) ντα λα λάμα ασώτεψε την νίκη στην Αm, πατώντας γκάζι αντί φρένο στο S. Κρίμα για την Αστον και τον Lamy που έκανε εκπληκτικό αγώνα. Εγώ γλύτωσα το 150άρι στην S27 καθώς η διαφαινόμενη νίκη της #51, έγινε κομμάτι μαζί με το κιβώτιο, 2ώρες πριν την λήξη. Δεν πειράζει του χρόνου... ΥΓ. Η Porsche που κερδίζει (#19) δεν παίρνει βαθμούς στο πρωτάθλημα Μπήκαμε στο τελευταίο μισάωρο. Καλό τερματισμό
|
|
|
Post by jvolume on Jun 14, 2015 14:54:14 GMT 2
Βασικά έλεγα να πάρω μια βδομαδούλα παράταση. Κάτι σαν τις δηλώσεις της εφορίας ένα πράγμα....Αλλά με την καλή έννοια..... Για του χρόνου όλο η χρονιά θα είναι Λε μαν στο πάγκο μου.
|
|
|
Post by jvolume on Jun 14, 2015 14:56:54 GMT 2
4 λεπτάκια ακομα.......ιδρώνω ξεϊδρώνω
|
|
|
Post by jvolume on Jun 14, 2015 14:59:10 GMT 2
ο δρ. πήγε στην πόρσε να συγχαρεί .......respect
|
|