Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 3, 2015 18:40:57 GMT 2
Καλησπερα καλωσηρθατε Φρεσκο απο την κουζινα στις οθονες σας, McLaren F1GTR οπως αγωνιστηκε στις 24ωρες του ΛεΜαν το 1997. Το εν λογω αυτοκινητο καθυστερησε στην αρχη του αγωνα με προβληματα τα οποια οταν λυθηκαν εδωσαν την ευκαιρια στους ΤζεηΤζεη Λετο, Νελσον Πικε και Στηβ Σοπερ να το σκισουν μεχρι το πρωι της Κυριακης που εγκατελειψε. Αυτο, καθως και η εμφυτη ταση των F1GTR να εναποθετουν ολη τη σκονη απο τα καρμπον φρενα πανω στο αυτοκινητο μου εδωσαν την ευκαιρια να μιμηθω τους οδηγους του και να το σκισω Το κιτ ειναι απλο, χωρις πολλα πολλα, δινει ομως ΡΕ (οου γιεα!), με μοναδικο μελανο σημειο τις πορτες που για να κλεισουν θελουν κλωτσιες Εννοειται πως για κινητηρες, λεπτομερεις κτλ η λυση ειναι Aoshima, αλλα για τη δουλεια που το ηθελα ηταν οτι πρεπει Λευκο σπρευ Duplicolor, 2K και στη συνεχεια βρωμισμα με τα υλικα της παρακατω φωτογραφιας: Μια φωτο του αδερφακιου σε σιχαμερη κατασταση κατα τη διαρκεια του αγωνα (αλλα οχι τοσο σιχαμερη οσο σε φωτογραφια στο βιβλιο Lemans 1990-99 του Quentin Spurring... σηκωνει και αλλη βρωμα ): Και οι λοιπες φωτογραφιες. Καλλιτεχνικες φυσικα... οχι, παιζουμε Τα φιλια μου
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 3, 2015 21:10:21 GMT 2
Πω πω φίλε..μου πέσανε τα σαγόνια!!!
Πραγματικά μάχιμο το αποτέλεσμα και η φωτογράφιση πραγματικά απόλαυση!
Γουελ Νταν μεϊτ!
|
|
|
Post by Sakis on May 3, 2015 21:24:19 GMT 2
Το έσκισες ρε φίλε πραγματικά! Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα! Τα συγχαρητήριά μου!
|
|
|
Post by gtziaf on May 4, 2015 16:32:04 GMT 2
Εκπληκτικό Μήτσε. Τα σέβη μου Η καλύτερη πάσα, για να ξεκινήσουμε, και φέτος, το θέμα με το λεμανίτικο G.B.
|
|
|
Post by alex78 on May 5, 2015 0:03:19 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 6, 2015 13:57:00 GMT 2
'ριστω πολυ, 'ριστω πολυ, την αγαπη σας Η καλύτερη πάσα, για να ξεκινήσουμε, και φέτος, το θέμα με το λεμανίτικο G.B. Δεν ειναι τυχαιο οτι φετος εχω βγαλει τη σεζον ποιντ γκαρντ χο χο χο Μεταξύ μας εγώ το μόνο ''βρώμικο'' που θα περιποιόμουν έτσι άντε να ήταν απο καμιά....καντίνα.... Για βρωμικα λιγη υπομονη μεχρι την IPMS, ο κοουτς μου αφηνει ενα το χρονο
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 7, 2015 14:42:39 GMT 2
ΕΥΓΕ! Παρα πολύ ωραία δουλειά, ούτε PHANTOM να ήταν με τόση μπιχλα πάνω του! Πως και δεν άφησες την διαδρομή του υαλοκαθαριστηρα πάνω στο παρμπρίζ καθαρή? Νομιζω θα κέρδιζε και άλλο σε αληθοφανεια.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 12, 2015 9:07:31 GMT 2
Καλημερα Κομνηνε, σε ευχαριστω για το σχολιο Για το τζαμι με το γυαλοκαθαριστηρα που λες, στη 2η φωτο απο τις συνεχομενες, φαινεται οτι εχει μεινει καθαρη, απλα ειναι ο φωτισμος σεξυ, ειναι και μαυρο το εσωτερικο και ειναι δυσκολο να φανει στις υπολοιπες φωτογραφιες
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 19, 2015 20:25:42 GMT 2
Πανέμορφη (ως συνήθως) η δουλειά σου Δημήτρη!!! Απόστολος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2015 11:13:45 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Αποστολε
|
|
|
Post by jvolume on May 26, 2015 21:37:06 GMT 2
Δημήτρη αν και δεν είμαι φαν της μπίχλας σε μοντέλα το συγκεκριμένο τα σπάει!!!!!Απλά Πολλά συγχαρητήρια φίλε!!Τρομερό αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by nektarios on May 26, 2015 21:59:34 GMT 2
Πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα!!! Βλέποντας τις φωτογραφίες, είναι δύσκολο με την πρώτη ματιά να καταλάβεις οτι δεν πρόκειται για 1:1 αλλά για 1:24!... Τα συγχαρητήριά μου!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 2, 2015 11:48:39 GMT 2
Σας ευχαριστω παιδες Γιαννη, πειτε ναι στη μπιχλα, μην περιοριζετε την καλλιτεχνικη σας φυση Νεκταριε με τις φωτογραφιες, ασχετα με το αν ειναι καλο ή κακο το μοντελο, προσπαθησα να τις κοψω και να αφαιρεσω οτιδηποτε μπορει να συγκριθει σε μεγεθος με το μοντελο και να το κανει να φαινεται.... μοντελο
|
|