|
Post by nektarios on Dec 2, 2011 10:39:09 GMT 2
Υ.Γ. για τον Σταύρο: Όταν έφτιαξα τον τράκτορα (2007), η εμπειρία μου σε οχήματα ήταν ελάχιστη. Ήταν το 5ο μοντέλο οχήματος. Είχαν προηγηθεί δυο στρατιωτικά οχήματα (ένα "παπί" Μ-113 και ένα Jeep του 2ου Π.Π., το 2000), το "σήμα κατατεθέν μου" Jazz (2005) και ένα S-2000 (2006).
|
|
|
Post by nektarios on Dec 2, 2011 10:48:54 GMT 2
Nakis, Χαίρε! Σε ευχαριστώ πολύ και σένα, για το θετικό και πολύ ενθαρρυντικό σου σχόλιο! Τελικά, έτσι όπως πάτε, θα με κάνετε να κάνω ποδαρικό και στα wip φορτηγά! και τότε θα αποδειχθεί οτι η άποψη του gtziaf οτι "είμαι μια κατηγορία μόνος μου" ήταν πραγματικά προφητική! Αυτό μπορεί βεβαίως να είναι πολύ καλό για τη φιλοδοξία μου, εύχομαι ωστόσο σύντομα να προστεθούν και άλλοι στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία μπορεί να προσφέρει πολλά εντυπωσιακά μοντέλα!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 2, 2011 16:37:40 GMT 2
Νεκτάριε ξεκίνα να ποστάρεις...είμαι ο 10ος της παρέας... Περιττό να σου πώ ότι το χαζεύω με τις ώρες, μαζί με που είναι απαραιτητα με τα τόσα εκτυφλωτικά νίκελ που έχει... ;D Συγχαρητήρια άψογη κατασκευή
|
|
|
Post by nektarios on Dec 3, 2011 11:42:51 GMT 2
Χαίρε, Alex! Ευχαριστώ για το θετικότατο σχόλιο! Για τα νίκελ έχεις δίκιο. Όμως αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο! Για να ασχολούνται όλοι με τα νίκελ και να μη βλέπουν τις ατέλειες του μοντέλου! ;D Για το wip φορτηγό, τι να κάνω; Αφού το υποσχέθηκα, πάω να βγάλω φωτογραφίες! Ε, ρε tziaf, φωτιές που μου άναψες!!! ;D
|
|
|
Post by nektarios on Dec 11, 2011 21:07:30 GMT 2
Προσθήκες στην αρχική παρουσίαση του τράκτορα: 1) Οι παρακάτω φωτογραφίες αφιερώνονται στους «μάχιμους» του forum! Διευκρινιστικά, μέσα στην καμπίνα υπάρχουν τα εξής: 1) Κουκέτα (υπήρχε στο κουτί) 2) Τηλεόραση (ιδιοκατασκευή) 3) Σημαία (έτοιμη) (πέσαμε σε ομογενή ;D ) 4) Κοντόκαννη καραμπίνα (playmobil) 5) Ψυγειάκι (ιδιοκατασκευή) 6) Πορτατίφ (έτοιμο, δεν θυμάμαι από πού ;D) 7) Νιπτήρας, δοχείο νερού και βρύση (ιδιοκατασκευές) 8) Καθρέφτης (από το spare box) 2) Περαιτέρω, είχα ξεχάσει να βγάλω φωτογραφίες από το μοντέλο με το καπώ ανοιχτό, πράγμα που έκανα τώρα, και σας τις παρουσιάζω, αν και στον κινητήρα δεν έχει γίνει καμία απολύτως εργασία εκτός από τη συναρμολόγηση. Το καπώ δινόταν εξαρχής ανοιγόμενο. Νομίζω ότι τώρα πλέον η παρουσίαση του τράκτορα είναι πλήρης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 17, 2011 13:05:33 GMT 2
Νεκταριε απιστευτος ο νιπτηρας με τη βρυση, τρελη προσθηκη η tv και το κορυφαιο ολων η καραμπινα για τις δυσκολες ωρες...Πολυ μερακλιδικη κατασκευη , παμε για το επομενο (ειμαι ο 11ος ετσι και γρηγορα! Καλες κατασκευες...! Υ.Γ. Προσεχε με τον μεντορα που εχεις διαλεξει , τι εννοω; Α τιποτα το τρομερο.Οταν αρχισεις να βαφεις (μονο) κοκκινους τους τρακτορες σου θα καταλαβεις αλλα θα ειναι πια αργα...!!! ;D : : : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Dec 18, 2011 0:19:56 GMT 2
Φίλε Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για το διθυραμβικό σχόλιο! Πράγματι, το εσωτερικό της καμπίνας έγινε με πολύ μεράκι, μολονότι με κλειστό το καπάκι δεν φαίνεται καθόλου. Για τον μέντορά μου έχεις δίκαιο, αν και πιστεύω οτι η απόλυτη αλλοτρίωση για μένα θα ήταν όχι η κατασκευή κόκκινων τρακτόρων αλλά κόκκινων Ferrari! ;D Οι εργασίες στο φορτηγό ξεκινούν άμεσα, με την (ιδιο)κατασκευή των - περιβόητων - γάντζων. Ελπίζω σύντομα να δείτε (επιτέλους...) φωτό από την κατασκευή.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 22:41:17 GMT 2
Νεκτάριε πολύ ωραία δουλειά σε ένα πολύ ωραίο μοντέλο... και οι μετατροπές στο εσωτερικό είναι καταπληκτικές... Θέλω κι εγώ να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο τράκτορα σε κάποια φάση αλλά πολύ ακριβοί είναι και δεν είμαι για άλλα έξοδα τώρα.. άντε και στις επόμενες κατασκευές... Καλο βράδυ, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Dec 30, 2011 10:25:53 GMT 2
Αγάπιε, σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι σύντομα να το φτιάξεις και εσύ! (θα είσαι ο τρίτος του forum). Πιστεύω οτι είναι ένα μοντέλο που αξίζει τα λεφτά του, λόγω των πολλών extras που προσφέρει. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα σε ένα w.i.p. φορτηγό μου.
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 17, 2012 23:47:43 GMT 2
Μάλιστα, όμορφη κατασκευή Νεκτάριε!!! Τα είπαν όλα παραπάνω!!! Εγώ θα σταθώ στο μόνο αρνητικό για έμενα!! Απίστευτα καθαρό!!! : : (όπως καταλαβαίνεις φανατικός της βρωμιάς, ειδικά σε φορτηγά) Θα μου πεις τόσο χρώμιο σου κάνει καρδιά να το λερώσεις; Δεν σου κάνει πράγματι!!! Άλλα ένα ελαφρύ σκόνισμα στο σασί, κινητήρα, λάστιχα, μέσα στο πέλμα θα το απογείωνε!!! και τα χρώμια καθαρά!! Φρεσκοπλυμένο!! το μοναδικό ψεγάδι για έμενα σε μια όμορφη κατασκευή!!! Εντελώς φιλικά και πάντα η προσωπική μου άποψη!! Ήμουν σε δίλημμα αν έπρεπε να ποσταρω η να το προσπεράσω, και ακόμα είμαι για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να έκανα καλά που προχώρησα στο ποστ!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 18, 2012 13:38:58 GMT 2
Μάλιστα, όμορφη κατασκευή Νεκτάριε!!! Τα είπαν όλα παραπάνω!!! Εγώ θα σταθώ στο μόνο αρνητικό για έμενα!! Απίστευτα καθαρό!!! (όπως καταλαβαίνεις φανατικός της βρωμιάς, ειδικά σε φορτηγά) Θα μου πεις τόσο χρώμιο σου κάνει καρδιά να το λερώσεις; Δεν σου κάνει πράγματι!!! Άλλα ένα ελαφρύ σκόνισμα στο σασί, κινητήρα, λάστιχα, μέσα στο πέλμα θα το απογείωνε!!! και τα χρώμια καθαρά!! Φρεσκοπλυμένο!! το μοναδικό ψεγάδι για έμενα σε μια όμορφη κατασκευή!!! Εντελώς φιλικά και πάντα η προσωπική μου άποψη!! Ήμουν σε δίλημμα αν έπρεπε να ποσταρω η να το προσπεράσω, και ακόμα είμαι για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να έκανα καλά που προχώρησα στο ποστ!! Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Εννοείται οτι ο καθένας έχει τη γνώμη του, και οτι κάθε άποψη είναι σεβαστή! Αυτό είναι το νόημα της πραγματικής δημοκρατίας, που διέπει και το forum μας! Άσε που η δική σου άποψη είναι και η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του forum... Για την ακρίβεια, εγώ μάλλον αποτελώ τη μοναδική αντίθετη άποψη, αλλά τι να γίνει, μου αρέσουν τα οχήματα όπως είναι τη στιγμή που αφήνουν τη γραμμή παραγωγής... Γούστα είναι αυτά... Εύχομαι σύντομα να δούμε και το δικό σου στο forum, έστω και σκονισμένο-φθαρμένο ή όπως αλλιώς το προτιμάς!...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 19, 2012 8:52:28 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή, Μπράβο Νεκτάριε!!!! Εχεις πολύ καλό χέρι... Πεντακάθαρη δουλειά! : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 19, 2012 18:13:28 GMT 2
Πεντακάθαρη δουλειά! Πράγματι, "πεντακάθαρη"! Κι ο Δημήτρης - αμέσως παραπάνω - αυτό ακριβώς παρατήρησε! ;D Πέρα από την πλάκα, σε ευχαριστώ πολύ για το τιμητικό σχόλιο! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 20, 2012 11:21:42 GMT 2
Προσεγμένη και καθαρή κατασκευή, με πολλές λεπτομέρειες!!! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2012 18:49:04 GMT 2
Προσεγμένη και καθαρή κατασκευή, με πολλές λεπτομέρειες!!! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!!! Απόστολος Απόστολε, σε ευχαριστώ πολύ! Έχει ιδιαίτερη σημασία ένα τέτοιο σχόλιο, όταν γίνεται από έναν λάτρη της λεπτομέρειας! : :
|
|