Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 28, 2015 20:15:58 GMT 2
Καλησπερα, η τελευταια προσθηκη στη βιτρινα, RBR Renault RB8 απο το κιτ της Tameo στην 1/43. Ειναι η εκδοση Monaco GP 2012 του Mark Webber, και φτιαχτηκε ως ενδειξη συμπαραστασης για το δραμα multi21 ή αλλιως την "Φελιπε, Αλονσο ιζ φαστερ δαν γιου" εκδοχη των ταυρων, οταν ακομα το φινγκερ μποϊ ηταν θεος και οχι αποκληρος και πικραμενος Ευχαριστη κατασκευη, πολυ καλο κιτ, προστεθηκαν μονο εξτρα CF στα πισω πανω ψαλιδια. Επισης ολα τα CF που εδινε το κιτ ψεκαστηκαν με smoke για να διακρινονται ελαχιστα και εγινε ελαφρυ γουεδερινγκ με σκονες mig στις εξατμισεις. Το χρωμα ειναι το Zero Brabham BT55 Blue και το κιτρινο ειναι επισης Zero μιξη με το ματι κιτρινο με πορτοκαλι. Δεν χρησιμοποιησα Pearl Blue που προτειναν οι οδηγιες, καθως περλες, μεταλλικα κλπ περιεργα χρωματα δεν ανηκουν στην 1/43 κατα την ταπεινη μου αποψη. Ακολουθει φωτορεπορταζ με εντονη καλλιτεχνικη πινελια, ευγενικη χορηγια του σμαρτφόν Ρεντμπουλ, σου δινει φτεραααααααααααααααααααα
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2015 23:10:43 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 29, 2015 19:27:35 GMT 2
Βλέπω red bull, κοιτάω το όνομα και λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα... Κι ενώ είμαι έτοιμος να σε πάρω τηλ., μήπως χρειάζεσαι τίποτα, μια στήριξη βρε αδελφέ, καταλαβαίνω ότι είναι του Webber και λέω 'ντάξ, δεν τον χάνουμε τον παπαραδιενεργό. Φοβερή εκτέλεση ως συνήθως και σούπερ αποτέλεσμα... Μπράβο ρε Δημήτρη! Τα μαγικά με το smartphone πολύ μπροστά... ΥΓ. Δεν σου κρύβω πάντως, ότι πριν ανοίξω το θέμα, περίμενα να το έχεις κάνεις της... Βραζιλίας...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2015 11:34:04 GMT 2
Καλά μιλάμε για τσάκ-μπάμ καταστάσεις, αλάνθαστη κατασκευή στα μάτια μου με super γυάλισμα!! Πέρλες και μέταλλα γιατί δεν χωρούν στα 43άρια...??
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 5, 2015 17:09:01 GMT 2
Θενξ γκαϊζ Δεν σου κρύβω πάντως, ότι πριν ανοίξω το θέμα, περίμενα να το έχεις κάνεις της... Βραζιλίας... Αν ειχε εγκαταλειψει, μπατ οφ κορς... αλλα αντεξε το θηριο Πέρλες και μέταλλα γιατί δεν χωρούν στα 43άρια...?? Επειδη αν μεγενθυνεις την περλα και το μεταλλικο εφε 43 φορες, τοτε το 1:1 αυτοκινητο θα ειναι σαν να εχει ανεμοβλογια. Ασφαλως το αυτο ισχυει και για 1/24 κτλ, αλλα περι ορεξεως
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 14, 2015 17:36:28 GMT 2
Δημήτρη πολύ εντυπωδιακό το αποτέλεσμα φίλε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2015 11:23:47 GMT 2
Του μπι αμπζολουτλι χονεστ Αλεξ, το σχημα των συγχρονων F1 ειναι ψιλομ^*$&ια αλλα εχω την εντυπωση οτι οι κοκκινες αγελαδες διασωζονται λογω λιβερυ
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 22, 2015 18:41:47 GMT 2
Υπέροχη κατασκευή και φωτογράφηση!!! Πανέμορφο είναι Μήτσε. Πάντα τέτοια! Απόστολος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 2, 2015 11:50:02 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Αποστολε, στις φωτο προσπαθω να βγαλω την ευαισθητη αισθαντικη φλεβα μου
|
|