georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 5, 2015 12:33:27 GMT 2
Το βερνίκωμα έιναι άψογο!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 6, 2015 16:18:43 GMT 2
Να είστε καλά παίδες. Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by nektarios on May 7, 2015 12:47:51 GMT 2
Εκτός από το βερνίκωμα και το περιποιημένο εσωτερικό, μού άρεσε πολύ και το βάψιμο των ζαντών! Ερώτηση: Το σημείο που πιάνουν οι ζώνες ασφαλείας στην πλάτη του καθίσματος (φωτό 56) θα μείνει έτσι, ή θα προστεθεί κάποιο επιπλέον εξάρτημα (π.χ. μεταλλικές αγκράφες ή κάτι αντίστοιχο); Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2015 17:39:09 GMT 2
Νεκ, ευχαριστώ για τη στήριξη και το σχόλιο. Για τις ζώνες, χρησιμοποίησα της φωτοχαραγμένες της studio27, οπότε δεν μπορώ να τις περάσω από άλλη αγκράφα αφού είναι μονοκόμματες και σχετικά άκαμπτες. Το να βάλω μια αγκράφα από πάνω δεν θα είναι ρεαλιστικό, άσε που δεν έχω βρει φώτο που να δείχνει την περιοχή. Οπότε, για τη φύση της κατασκευής, μια χαρά είναι
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2015 18:21:33 GMT 2
Χωρίς πολλά - πολλά με στόχο να ολοκληρωθεί γρήγορα ώστε να αφιερωθούμε στην ολοκλήρωση της LM, τo LM GB και φυσικά το κατγούμαν πρότζεκτ, που ξεκινήσαμε με τα καρντάσια. Το πάτωμα λερώθηκε ελαφρά και συναρμολογήθηκαν οι τροχοί. Για να μην μας κατηγορήσετε για οκνηρία, έκοψα τα ανάγλυφα αμορτισέρ και έφτιαξα τη δομή τους από μήκη πλαστικού και σύρμα. Επίσης αντικαταστάθηκε το αστείο κομμάτι της εισαγωγής αέρα του κινητήρα με 8 μεταλλικές χοάνες ηλεκτρολογικού υλικού, από το σετ που μου είχε στείλει ο βόλιουμ, όταν έφτιαχνα τη Miura. Αυτές κόπηκαν στο κατάλληλο μήκος με μια καινούργια λεπίδα στον κόφτη. Κανονικά έχουν και κάλυμμα από πάνω αλλά θα τις αφήσω έτσι για να φαίνονται Στα μηχανικά μέρη, ή ότι δίνει, από αυτά, τέλος πάντων η fujimi, έφτιαξα μια υποτυπώδη αντιστρεπτική γιατί ψιλό-φαίνεται από την τρύπα στο πίσω μέρος και έβαλα σωληνώσεις στα ψυγεία. Κολλήθηκαν οι τροχοί για να στηθεί το σασί και προστέθηκαν τα τελευταία κομμάτια που ολοκληρώνουν τον έσω κόσμο του φόρντ μας. Οι τροχοί δεν πατούσαν καλά, αλλά τους έριξα μια σφαλιάρα (κυριολεκτικά, δεν είναι πλάκα) και ήρθαν. Πραγματικά σπουδή στο engineering της fujimi. Όποιος φτιάξει το κιτ, ιδίως για τις εκδόσεις 68-69, όταν φτάσει στο κομμάτι του διάχυτη, πρέπει να το κάνει δοκιμαστική εφαρμογή με το καπό του κινητήρα και μετά να το κολλήσει. Το κιτ φτιάχτηκε για το πίσω μέρος των αυτοκινήτων του '66 και '67, που είναι διαφορετικά και τα κόψε ράψε που προτείνουν οι γιαπωνέζοι είναι στο περίπου. Τέλος πάντων, όλα αυτά ήταν δουλειά ενός απογεύματος για να ξεσκάσουμε λίγο από το τρέξιμο της καθημερινότητας. Ελπίζω να το ολοκληρώσω σύντομα, γιατί πήγε Μάιος και δεν τελειώσαμε, ακόμη, μοντέλο φέτος. Τα λέμε
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 7, 2015 22:14:30 GMT 2
Πολυ ομορφη η δουλεια σου φιλε, περιμενω με αγωνια να το δω και τελειωμενο.
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2015 17:01:29 GMT 2
Κομνηνέ, να είσαι καλά φίλε μου. Στο μοντέλο έχω κάνει ελάχιστα πράγματα δίνοντας του την μίνιμουμ απαιτούμενη προσοχή ίσα-ίσα για να τελειώσει. Κανονικά δεν ήταν ούτε για wip αλλά με σώνει που είναι όμορφο αμάξι και εντυπωσιακό λίβερι. Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ θέλω να το δω τελειωμένο. Άσε που άρεσε και στη σύζυγο, οπότε πρέπει να προσέξω τα τελικά στάδια, καθώς είναι αυστηρός κριτής.
|
|
|
Post by gtziaf on May 11, 2015 17:50:15 GMT 2
Χρειάστηκαν να περάσουν έξι μήνες για να ολοκληρώσω ένα μοντέλο, αρκετοί για να αναρωτιέμαι αν θυμάμαι πως γίνεται . Παρεμπίπτοντος είναι το πρώτο για το 2015. Για να το γιορτάσω, ορίστε ένα γκρουπμπίλντικο teaser... ΥΓ. Προφανώς το #6 στις πόρτες δεν ήταν τυχαίο Η συνέχεια επί της οθόνης σας, σύντομα
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2015 21:47:08 GMT 2
Κούκλάρα Γιώργο, τώρα που έκανες σεφτέ σε βλέπω για καμιά 10αριά μέσα στο '15 για πλάκα....
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2015 6:31:11 GMT 2
Κούκλάρα Γιώργο, τώρα που έκανες σεφτέ σε βλέπω για καμιά 10αριά μέσα στο '15 για πλάκα.... Μακάρι Άλεξ. Ευχαριστώ πολύ
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 12, 2015 17:01:51 GMT 2
Πολύ, μα πολύ όμορφη δουλειά Γιώργη!!!
Μπράβο φίλε.
Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2015 17:08:34 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on May 12, 2015 18:05:55 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 13, 2015 6:51:14 GMT 2
Καλημέρα Νεκ και ευχαριστώ φίλε μου. Το μαρτίνι σου έφτασε χτες στα χέρια μου, οπότε θα είναι σύντομα στον πάγκο σου. Καλή επιτυχία
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 13, 2015 9:59:24 GMT 2
Εξαιρετικο φινιρισμα, μπραβο! Η μονη μου διαφωνια ειναι στον γυαλοκαθαριστηρα, μου φαινεται λιγο παρατερος, νομιζω οτι ηταν μαυρος και οχι ασημι, αλλα ενηγουεη, το αποτελεσμα ειναι σουπερ
|
|
|
Post by gtziaf on May 13, 2015 12:19:34 GMT 2
Εξαιρετικο φινιρισμα, μπραβο! Η μονη μου διαφωνια ειναι στον γυαλοκαθαριστηρα, μου φαινεται λιγο παρατερος, νομιζω οτι ηταν μαυρος και οχι ασημι, αλλα ενηγουεη, το αποτελεσμα ειναι σουπερ Ευχαριστώ Μήτσε. Ναι ο υαλοκαθαριστήρας μαύρος έπρεπε να είναι. Μου είχε μείνει η εικόνα από το κουτί της fujimi που τον δίνει ασημί και δεν το κοίταξα. Ευχαριστώ για την επισήμανση ώστε να τον αλλάξω.
|
|