|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 6, 2015 12:48:00 GMT 2
Αν μπορέσω να βρώ χρόνο, θα φτιάξω μια Corolla WRC του Jesus Puras απο το 34ο Rally Ourence 2001 που έχει ως κύριο χορηγό την Gulf. To kit είναι το γνωστό της Tamiya ενω τα σήματα της Studio 27. Φωτογραφία απο τον συγκεκριμένο αγώνα (άσφαλτος) δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής παρά μόνο από έναν χωμάτινο αγώνα.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 6, 2015 14:09:30 GMT 2
Πολύ ωραία επιλογή Χρήστο, με το καλό να τη φτιάξεις φίλε!
|
|
|
Post by jvolume on Mar 6, 2015 15:11:58 GMT 2
Αν μπορέσω να βρώ χρόνο, θα φτιάξω μια Corolla WRC του Jesus Puras απο το 34ο Rally Ourence 2001 που έχει ως κύριο χορηγό την Gulf. To kit είανι το γνωστό της Tamiya ενω τα σήματα της Studio 27. Φωτογραφία απο τον συγκεκριμένο αγώνα (άσφαλτος) δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής παρά μόνο από έναν χωμάτινο αγώνα. σούερ κρις. Σίγουρα πολύ διαφορετικό απο τα συνηθισμένα Gulf Livery. Καλή αρχή.
|
|
|
Post by jvolume on Mar 6, 2015 15:18:25 GMT 2
Μιας και άνοιξε τον χορό των συμμέτοχών ο Χρήστος συνεχίζω και εγώ με την δική μου συμμετοχή που έρχεται και αυτή, όπως και του Χρήστου, από τον κόσμο των ράλλυ. Πρόκειται για το Ford Focus WRC στα χρώματα της Martini στο ράλλυ Monte-carlo το 2000 με πληρώματα τους McRAe-Grist και Sainz-Moya.Το κιτ είναι της Revell. Καλή αρχή να έχουμε και σε αυτό το GB και καλά να περάσουμε.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 6, 2015 16:13:05 GMT 2
Πολύ όμορφη επιλογή Γιάννη, με το καλό να το ξεκινήσεις και να το ευχαριστηθείς φίλε! Κίτ Revell αλλά υποψιάζομαι (όπως σχεδόν όλα) καλούπι Hasegawa, καλό αυτό... Στις χαλκομανίες έχουν βάλει το χεράκι τους οι Ιταλοί...?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 8, 2015 13:03:19 GMT 2
Πολύ ωραίες οι συμμετοχές παίδες και πρωτότυπες! Εγώ για αρχή θα πάω σε κάτι πολύ κλασσικό... Η γκουλφοσυμμετοχή μου δεν είναι άλλη λοιπόν, από το Ford GT40 της Fujimi, από το le Mans του 1969, όπου κέρδισε. περιμένουμε και τις υπόλοιπες
|
|
|
Post by nektarios on Mar 11, 2015 18:56:16 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Η δική μου συμμετοχή θα είναι αυτή: Έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά επειδή θα έρθει από πολύυυ μακρυά, αναμένεται εξάσκηση στην υπομονή... Καλό GB να έχουμε!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 12, 2015 18:19:29 GMT 2
Γειά σας, η συμμετοχή μου θα είναι η Lancia Delta στα χρώματα της Martini που έτρεξε το 1989 στο San Remo. Λίαν συντόμως ξεκινάμε αδέλφια...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 14, 2015 21:30:14 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Η δική μου συμμετοχή θα είναι αυτή: Έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά επειδή θα έρθει από πολύυυ μακρυά, αναμένεται εξάσκηση στην υπομονή... Καλό GB να έχουμε! Αμάν φωτιές μου ανάβεις Νεκτάριε... Λες να βάλω μπροστά και τη δική μου και τις κάνουμε δύο; Με το καλό να έρθει στα χέρια σου και καλή κατασκευή!!! Απόστολος
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 14, 2015 21:33:28 GMT 2
Γειά σας, η συμμετοχή μου θα είναι η Lancia Delta στα χρώματα της Martini που έτρεξε το 1989 στο San Remo. Λίαν συντόμως ξεκινάμε αδέλφια... Έλα να βλέπω Λάντσιες μπολικες... Ωραία επιλογή έκανες Αλέξη, και δένει ωραία με την επιλογή του Νεκτάριου. Καλή κατασκευή φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2015 0:06:04 GMT 2
Φίλε Απόστολε, εννοείται οτι θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν συμμετείχες, και μάλιστα με μοντέλο ίδιο με το δικό μου!!! Ξεκίνα εσύ, να πάρω και μερικές ιδέες από τις πολυποίκιλες (μοντελιστικές, μηχανολογικές, αγωνιστικές) γνώσεις σου!
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 15, 2015 21:05:32 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Η συμμετοχή μου στο GB θα είναι με την εν λόγω κυρία Το κιτ υπάρχει και είμαι σε αναμονή για την παραλαβή νέων χαλκομανιών (MARTINI)γιατι του κιτ κάνουν μόνο για γυαλόχαρτο. Καλη αρχή και κατασκευή σέ όλους
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2015 14:03:57 GMT 2
Έλα να βλέπω Λάντσιες μπολικες... Ωραία επιλογή έκανες Αλέξη, και δένει ωραία με την επιλογή του Νεκτάριου. Καλή κατασκευή φίλε! Απόστολος Φίλε πραγματικά αυτό το g.b. σου προσφέρει τη δυνατότητα ν' ασχοληθείς με αγαπημένα αγωνιστικά και ενδιαφέροντα κίτ, σ'ευχαριστώ!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2015 14:08:47 GMT 2
Φίλοι καλησπέρα Η συμμετοχή μου στο GB θα είναι με την εν λόγω κυρία Το κιτ υπάρχει και είμαι σε αναμονή για την παραλαβή νέων χαλκομανιών (MARTINI)γιατι του κιτ κάνουν μόνο για γυαλόχαρτο. Καλη αρχή και κατασκευή σέ όλους Πω πω, αυτή και αν είναι θεματάρα!!! Μας μπρίζωσες για τα καλά Βασίλη, καλή κατασκευή!
|
|