|
Post by rawshooter on Jan 9, 2012 16:06:49 GMT 2
"Έπεσε" και η δική μου στα "spaghetti"
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 9, 2012 16:49:49 GMT 2
Θα έριχνα κι εγώ τη ψήφο στα italian αλλά επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβω (έχω ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα για τα δικά μου δεδομένα), δεν θέλω να επηρεάσω το αποτέλεσμα! ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 9, 2012 20:53:31 GMT 2
Γιώργο βοήθησες πολύ.
Συγνώμη αλλά δεν κατέχω από αυτά.
Ευχαριστώ
Σπύρος
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 9, 2012 22:10:32 GMT 2
Εγω την εριξα στα ''loosers'' ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jan 10, 2012 12:03:29 GMT 2
Φιλοι μου αν και μου αρεσε η κατηγορια Loosers (Αγωνιστικά Οχήματα (αυτοκίνητα, μότο, φορτηγά) που παρόλο που είχαν τις προδιαγραφές να νικήσουν, δεν τα κατάφεραν να διακριθουν) ψηφισα Country Build German μιας και υπαρχουν αρκετες επιλογες σε μοντελα φορτηγων...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 11, 2012 11:45:41 GMT 2
Μεγάλη μάχη γίνεται... Αν επικρατήσει το DTM, πρέπει να αγοράσω κιτ , μιας και η Ferrari δεν τρέχει σε αγώνες τουρισμού... ;D ;D ΥΓ. Μου ήρθε και άλλη ιδέα για GB... Το επόμενο ίσως? Αγωνιστικά Οχήματα, τα οποία τα έτρεξαν Έλληνες οδηγοί... Οι επιλογές πολλές και ενδιαφέρουσες... Από group C (Κώστας Λώς), GT και DTM (Μαργαρίτης), πίστας (GTA & Μοσχούς), rally (άπειρα), dakar (Ορφανός), SBK (Μπούστας) κ.α. Τι λέτε?
|
|
|
Post by nektarios on Jan 14, 2012 11:57:30 GMT 2
Να ρίξω και εγώ μια ιδέα, μια που δεν έχουμε ήδη αρκετές; ;D Μήπως θα ήταν χρήσιμο να "τρέχουν" συγχρόνως περισσότερα από 1 GB, ώστε να συμμετέχουμε όσοι περισσότεροι γίνεται και να είναι όλοι ικανοποιημένοι; Για παράδειγμα, ένα GB με αγωνιστικά (π.χ. GT ή DTM) και ένα με "πολιτικά" θέματα (π.χ. υπεραυτοκίνητα δρόμου ή οχήματα ειδικού ρόλου). Όσο για την ψήφο μου, επιφυλάσσομαι για αργότερα (ανάλογα με το "πού θα γείρει η πλάστιγγα" )
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 14, 2012 12:21:22 GMT 2
Να ρίξω και εγώ μια ιδέα, μια που δεν έχουμε ήδη αρκετές; ;D Μήπως θα ήταν χρήσιμο να "τρέχουν" συγχρόνως περισσότερα από 1 GB, ώστε να συμμετέχουμε όσοι περισσότεροι γίνεται και να είναι όλοι ικανοποιημένοι; Για παράδειγμα, ένα GB με αγωνιστικά (π.χ. GT ή DTM) και ένα με "πολιτικά" θέματα (π.χ. υπεραυτοκίνητα δρόμου ή οχήματα ειδικού ρόλου). Όσο για την ψήφο μου, επιφυλάσσομαι για αργότερα (ανάλογα με το "πού θα γείρει η πλάστιγγα" ) Νεκ, αυτό που λες δεν γίνεται... Για αυτό υπάρχει το in progress κομμάτι... Στο GB, φτιάχνουμε όλοι ένα θέμα, το αναλύουμε και παρουσιάζουμε ένα αποτέλεσμα... Φυσικά η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική... Καλά να είμαστε και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ποικίλα GB... Ελπίζω να σε κάλυψα... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 19, 2012 11:21:00 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου… Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε το πρώτο μας GB. H ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας και καλό είναι την επόμενη να ξεκινήσουμε… Τις απαραίτητες κατηγορίες και πεδία στη Βάση Δεδομένων, θα τα δημιουργήσω εγώ… Από εκεί και πέρα, καλό θεωρώ είναι να αναλάβουν 2 μέλη, υπεύθυνοι του GB, ώστε να κάνουν λίστα με τα κιτ, link, να παρακολουθούν την πρόοδο και να παρέχουν βοήθεια αν κάποιος ζητήσει σε θέματα αναζήτησης, Όποιος θέλει ,εθελοντικά φυσικά, να είναι υπεύθυνος, με ενημερώνει εδώ ή με pm. Στο επόμενο θα οριστούν άλλοι κ.ο.κ., ώστε κυκλικά να περάσουμε όλοι (όσοι θέλουν) από αυτή την θέση… To χρονοδιάγραμμα που έχω στο μυαλό μου, ορίζει το συγκεκριμένο GB να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσει το επόμενο. Τον Αύγουστο θα κάνουμε μπάνια!!!! Με εκτίμηση Γιώργος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 19, 2012 12:55:21 GMT 2
Γιωργο καλημερα! Πολυ καλη κ ορθη η σκεψη σου! Στην περιπτωση που βγει DTM & BTCC θα ηθελα να αναλαβω εγω (κ λογικα ο Θανος) μιας κ εχουμε καποιες ετοιμες πληροφοριες : :
|
|
|
Post by Sakis on Jan 19, 2012 21:06:48 GMT 2
Με φώναξε κανείς;Με χαρά να βοηθήσω και εννοείται πως είμαι μέσα!Μαζεύω ότι μπορώ στον ελεύθερο χρόνο μου ήδη.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 22, 2012 9:43:34 GMT 2
Κύριοι καλημέρα σας, είναι επίσημο, καθώς η διορία της ψηφοφορίας εξέπνευσε, ότι το πρώτο Group Build του φόρουμ μας θα έχει τα Αγωνιστικά Αυτοκίνητα Τουρισμού (ΑΑΤ για συντομία ;D), ως θέμα... Υπεύθυνοι, μετά την δική τους προσφορά και εθελοντική εργασία ορίζονται ο Θάνος με τον Χρήστο (ηλικιακή είναι η σειρά ). Εμένα θα δώσετε λίγο χρόνο να φτιάξω τα πεδία της βάση και να ποστάρω τις κατηγορίες, όπου τα μπουν τα links και τα γενικά, αλλά και τον χώρο που θα δημοσιεύουμε τις δουλειές μας. Μέτα θα αρχίσουν να το εμπλουτίζουν οι υπεύθυνοι. Το GB θα περιλαμβάνει Αγωνιστικά Αυτοκίνητα Τουρισμού, δηλαδή από τα πρωταθλήματα DTM, ETCC, ITC, BTCC, JTCC & WTCC... και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουλίου... Αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε αναλυτικότερα στον σχετικό χώρο που θα δημιουργηθεί... Καλή επιτυχία σε όλους και καλές κατασκευές να έχουμε... Με εκτίμηση Γιώργος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 23, 2012 14:44:37 GMT 2
Καλή επιτυχία σε όλους όσους πάρουν μέρος και καλές κατασκευές να έχουμε... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 23, 2012 19:18:23 GMT 2
Φίλοι μου, οι προετοιμασία ολοκληρώθηκε... Οπότε πλέον μπορούν οι υπεύθυνοι Θάνος και Χρήστος να μας βάλουν την περιγραφή και τα κιτ που έχουν βρει... Η περιγραφή, οι συμμετοχές μας και η συζήτηση γίνεται στο GB Grid. Υποστηρικτικό υλικό βάζουμε στο GB Garage. Τα τελειωμένα μοντέλα θα μπουν στη GB Gallery.
Όταν θέλουμε να ξεκινήσουμε τη συμμετοχή μας στο GB, ανοίγουμε νέο θέμα μέσα στην κατηγορία 1ο Group Build.
Μια δική μου ευχή, θα ήταν να συμμετάσχουν και οι φίλοι μας που δεν είχαν την ευκαιρία ή το χρόνο να ποστάρουν κάποιο θέμα. Είμαστε στη διάθεση τους για βοήθεια και υποστήριξη... Καλή επιτυχία να έχουμε...
Με εκτίμηση Γιώργος
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 24, 2012 14:30:45 GMT 2
επειδη ισως 8α χρειαστει να φερουμε απο εξωτερικο μοντελα μηπως να ανοιξουμε καπου ενα αναλογο θεμα ωστε να τα παραγκειλουμε ολα μαζι?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2012 16:28:48 GMT 2
επειδη ισως 8α χρειαστει να φερουμε απο εξωτερικο μοντελα μηπως να ανοιξουμε καπου ενα αναλογο θεμα ωστε να τα παραγκειλουμε ολα μαζι? Φίλε μου άνοιξε θέμα στο group buys, γράψε από πιο κατάστημα θα ήθελες να πάρεις το κιτ και όλο κάποιος θα βρεθεί
|
|