|
Post by gtziaf on Oct 21, 2014 8:23:15 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 21, 2014 9:37:46 GMT 2
Πολύ όμορφος χρωματικός συνδυασμός, και άψογα εκτελεσμένος! Οι ζάντες θα παραμείνουν νίκελ, ή μήπως σκέφτεσαι να τις κάνεις χρυσές, όπως είδα σε μια φωτό σε προηγούμενο ποστ; Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Το "Hulk", πραγματικά εύστοχο! Ειδικά μάλιστα σε σχέση με τον "μάχιμο" χαρακτήρα του οχήματος! Νεκτάριε σ'ευχαριστώ!! Πάντα ήθελα να φτιάξω εμα Lowrider!! Οι ζάντες θα μείνουν έτσι αλλά τα μπουλόνια τους θα γίνουν χρυσά Είναι ο "Candy Hulk" :respect: Thanks Boy : : καλημέρα! και από μενα! ερωτήσεις 1ον μικρη και συντομη γνωμη για τα zero 2on θα μου πει καποιος πως να βαλω και γω μοκετα με micro ballons στα αμακξια μου (σε πμ για ναμην πιαουμε το χωρο του θεματος και ειμαστε εκτος θεματος) μφχ Σπυρος Σπύρο καλημέρα! *Η Zero παράγει χρώματα για εμάς τους πυρηνογκαζοκέφαλους. Είναι ήδη αραιωμένα και ψεκάζονται με τον αερογράφο πολύ εύκολα. Ανάλογα τον τύπο του χρώματος είναι και τα χέρια που θα ψεκάσεις. Μπορείς να τα αραιώσεις (για τον οποιοδήποτε λόγο, ποτέ δηλαδή) άφοβα με Lacquer Thinner. www.zero-paints.com/downloads/ : :
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Oct 21, 2014 17:34:53 GMT 2
thanx guys all of you!!!! :respect:
|
|
|
Post by alex78 on Oct 25, 2014 23:27:12 GMT 2
Χρήστο φοβερό βάψιμο, καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 9, 2014 12:34:00 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου!! Βάφτηκαν με τη σειρά τους και τα καπώ, αφού με ταλαιπώρησαν λόγω δικής μου κουλαμάρας και έγινε reset 2 φορές. Στο πίσω κολλήθηκαν 2 χαλκομανιες για να καμουφλάρω μια αβαρία. Στη συνέχεια ψεκάστηκε 2Κ σε ένα wet χέρι. Αφου στέγνωσε, 5 μέρες, τίφτηκε με 1.200 ντουκόχαρτο. Τέλος ψεκάστηκε ενα δεύτερο χέρι 2Κ και μετά σκέτο lacquer thinner. Σκοπός είναι να περάσω μόνο αλοιφές και οχι micromesh. Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 10, 2014 3:23:35 GMT 2
Χρήστο θα γίνει αστέρι.. ΜΠΡΑΒΟ άψογος!!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 10, 2014 6:57:50 GMT 2
Μια χαρά προχωράει Χρήστο, το βερνίκωμα....μελένιο! Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 10, 2014 9:21:07 GMT 2
Φίλε φοβερό μέλωμα και άποχρωση!
Ετοιμάσου για pin striping \m/
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 21, 2014 21:03:48 GMT 2
Καλησπέρα χρησταρα,
Τι γίνεται η βαρκουλα σου;; Θέλω να βλέπω αμερικανικές καγκουρομορφιες...:-)
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 16, 2015 0:51:55 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2015 17:59:38 GMT 2
Χρήστο πραγματικά μου αρέσει πολύ η δουλειά που έχεις κάνει με το πλοιάριο. Είναι τόσο καθαρό που απορείς αν είναι revell. Θα βάλεις καθόλου καλωδίωση στο μοτέρ; Εγώ θα πρόσθετα κάνα χρωματάκι ή κάνα wash στη φτερωτή μπροστά γιατί να αναδειχθεί ελαφρώς. Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 18, 2015 13:44:29 GMT 2
Πανέμορφο γίνεται Χρήστο. Το τελικό στήσιμο του αυτοκινήτου θα είναι έτσι όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτο? Πιστεύω πως αν χαμηλώσεις αντίστοιχα με το πίσω και το μπροστινό τμήμα του αμαξώματος θα δείξει πολύ πιο όμορφο. Περιμένω πως και πως να το δω τελειωμένο γιατί είναι έρωτας το βαπόρι.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 21, 2015 20:53:22 GMT 2
Σας ευχαριστω για τα σχολια Γιωργο το μοτερ θα εχει κανονικα καλωδιωση, εχουν ανοιχτει αναμονες οπου χρειαζεται απο την αρχη της κατασκευης, απλως το τοποθεστησα για την φωτογραφια Κομνηνε τα Lowrider συνηθιζουν να εχουν αυτο το set up στις αναρτησεις, με το εμπρος μερος ελαφρως πιο ψηλα απο το πισω. Κατα την τελικη συναρμολογηση το πισω (σασι) μερος θα σηκωθει κατα 1mm περιπου, ωστε να ειμαστε οκ
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 30, 2015 13:36:04 GMT 2
Χρηστάρα στα έχω πει και απο κοντά φίλε! Το κιτ είναι φοβερό και πολύ πιασάρικο στο μάτι! Σου έχω έτοιμη ιδέα και για διοραματάκι... \m/
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 28, 2015 17:27:28 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 30, 2015 0:19:35 GMT 2
Χρήστο καταπληκτική δουλειά, ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά τον Οκώβρη! Αφού κατάφερες αυτή τη χρονιά να τελειώσεις 2 μοντέλα (και τι μοντέλα, ε?) με το φανταριλίκι στη μέση, είσαι άξιος πολλών συγχαρητηρίων φίλε! Υ.Γ. Νομίζω το παρατηρήσατε ότι το ''American History'' είναι μακράν το πιό επιτυχημένο g.b. του φόρουμ (μέχρι στιγμής) με 10/13 ολοκληρωμένες κατασκευές και 4 απο αυτές να αφορούν μοτοσυκλέτες!
|
|