|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 13:40:44 GMT 2
Καλή αρχή.... και για να έχουμε καλό ερώτημα.... Πού μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα δοκιμαστικά και τον αγώνα? Νάσο, δες τα παρακάτω για αρχή και θα υπάρξουν και άλλα Links το βραδάκι για τα δοκιμαστικά... Αν έχεις συνδρομητική τηλεόραση, το eurosport δείχνει τα πάντα, ενώ, νομίζω, κάτι δείχνουν τα motorsTV και SpeedTV... Το βράδυ θα συγκεντρώσω τα Links ενώ θα είμαστε Online για σχολιασμό τόσο των δοκιμών όσο και του αγώνα. Μείνε συντονισμένος... : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 11, 2014 13:47:09 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Δημήτρηδες ωραία η αρχή σας. Καλή συνέχεια. : : Γιώργο κάνεις πάλι το ετήσιο πάρτυ με τις φερράρες σου . Καλή συνέχεια : : Το τριήμερο κάτι εκμεταλλεύτηκα σε ασταρώματα και προετοιμασίες και έτσι σήμερα έριξα και το άσπρο του αμαξώματος. Λίγο τριψιματάκι το απόγευμα και αύριο πέφτει και το μπλε. Δε βλέπω κόσμο να ποστάρει και ανησυχώ
|
|
|
Post by jvolume on Jun 11, 2014 14:15:49 GMT 2
Και πάμε στα αμιγώς μοντελιστικά : Μαζεύεις τα παιδιά σου ή τα αγαπημένα της ανίψια και ξεκινάς... Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας εμπνευσμένος κύριος... αποφάσισαν να την πουν 917... και όταν την βάλανε στη πίστα ήταν πιο γρήγορη από ότι είχε φτιαχτεί μέχρι τότε... και κέρδισε τον φημισμένο αγώνα που γίνεται σε ένα γαλατικό χωριό περικυκλωμένο από Ιταλούς!... Κι εκεί που σε κοιτούν με ανοιχτό το στόμα, ρωτάς... Θέλετε ο μπαμπάς ή ο θείος να φτιάξει την ηρωίδα μας... και τους στέλνεις τρέχοντας στη κυρά να της πουν τα νέα... Που λες θεία...Όσοι το χρησιμοποιήσετε κατά την παραλαβή από το ταμείο, μην διστάσετε να πείτε που και πως το ακούσατε... Την έχουμε ακούσει γενικώς μάλλον Άμα παίξει το σενάριο αυτο εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2014 15:35:35 GMT 2
+1000 στον κυριο απο πανω μου ;D Ουτε στην Ταγκανικα δεν πιανουν αυτα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 16:24:17 GMT 2
Άμα παίξει το σενάριο αυτο εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη +1000 στον κυριο απο πανω μου Ουτε στην Ταγκανικα δεν πιανουν αυτα Και ποιος σας είπε ότι πιάνει... Αν ήταν τόσο εύκολο θα έπαιρνα άλλα 100 κιτ + τα δωδεκάρια της hiro και θα σφύριζα ανέμελα... Τουλάχιστον θα μάθουν τα παιδιά, αγωνιστική ιστορία και αν τους πείτε και δύο λόγια για το ScW, ακόμη καλύτερα γιατί μας βλέπω σε δέκα χρόνια να είμαστε ακόμη οι γνωστοί - άγνωστοι και να μοντελάρουμε με τις μαγκούρες μας... BTW, Μήτσο την πήρες την 126? Ή Θα πας (και) για 917? Γιάννη, ωραία πρόοδος. Καλή συνέχεια : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2014 16:42:50 GMT 2
Δεν το βαζω σε σποιλερ, γιατι σποιλερ ειναι ολο το θεμα Δεν την πηρα την 126... ακομα ;D Την 917 θα την προσπερασω καθως εχω την σαϊκεντελικ 917 στην 1/24. Βασικα, παιζομαι μεταξυ 126 και 98Τ που θα βγει σε κανενα μηνα. Κλεινω προς 126 γιατι βαρεθηκα με τα CF με την ΜΡ4/4
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 16:56:01 GMT 2
Κλείσε προς την 126... : : : : Συμφωνώ Ούτε εγώ το βάζω σπόιλερ... Σπόιλερ θα βάζουμε τις ενημερώσεις και τα σχόλια για τα μοντέλα... Κλάσσικ λε μανς τζιμπι : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 17:09:04 GMT 2
Πρώτο μεγάλο ατύχημα... σύμφωνα με το radiolemans. Το Audi #1 (Duval), χτύπησε στις μπαριέρες των porsche curves. Οπότε κόκκινη σημαία στη διαδικασία...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 18:38:06 GMT 2
h**p://www.drakulastream.eu/motor-sports-live-streaming-video.html#! Προσοχή στα add ons και με δική σας ευθύνη για τον Η/Υ σας : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 11, 2014 18:46:17 GMT 2
Γιάννη τρομερά βαψίματα, ειδικά η μπανιέρα πολύ super !! Με τι χρώματα γενικότερα έπαιξες ? Οι ασπρίλες στα λάστιχα είναι απο το βελτιωτικό ? : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 21:58:37 GMT 2
Πάμε στο καθημερινό, βραδινό update, με τα πρώτα δοκιμαστικά να ξεκινούν σε μερικά λεπτά... Αρχικά διορθώθηκαν με τον κίτρινο στόκο της tamiya τα end plates και η αεροτομή, που εκτός από πολύ φλας, είχαν κενά στο καλουπαρίσμα. Μακραν τα χειρότερα κομμάτια του κιτ. Η αεροτομή, δεν είχε, επίσης, βάσεις που φτιάχτηκαν από φύλλο πλαστικού. Στη συνέχεια βάφτηκαν στο χρώμα του αμαξώματος. Στη συνέχεια κολλήθηκαν οι χαλκομανίες, χωρίς πολλά προβλήματα. Τέλος οι ζάντες, τα εμπρός σπόιλερ και τα end plates βάφτηκαν μπλε και απέκτησαν το σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου, τον λευκό ελέφαντα. Αύριο, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα... Θα δει κανένας δοκιμαστικά?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 11, 2014 23:10:03 GMT 2
Ζαχαρη βγαινουν Φεραρι και Πορσε, μπραβο!
Δοκιμαστικα τι να δουμε? Μολις γυρισα μετα απο μεγα θριαμβο στον ημιτελικο κυπελλου, ανοιγω, πρωτη φορα στην ιστορια επιτελους HD, και εχει κοκκινη σημαια. Ξαναξεκινανε, παλι κοκκινη σημαια! Ρε Θεε!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 23:36:35 GMT 2
Ζαχαρη βγαινουν Φεραρι και Πορσε, μπραβο! Δοκιμαστικα τι να δουμε? Μολις γυρισα μετα απο μεγα θριαμβο στον ημιτελικο κυπελλου, ανοιγω, πρωτη φορα στην ιστορια επιτελους HD, και εχει κοκκινη σημαια. Ξαναξεκινανε, παλι κοκκινη σημαια! Ρε Θεε!!!!! Δεν θα συνεχίσουν τα δοκιμαστικά, καθώς οι μπαριέρες δεν μπορούν μα επισκευαστούν, μετά το ατύχημα της Aston στα Porsche Curves (που αλλού : . Στη τζούρα, η Porsche έκανε την έκπληξη με το 1-2... Αύριο έχουμε δύο περιόδους κατακτηριών: 20:00 - 22:00 Κατατακτήριες Δοκιμές 2 23:00 - 01:00 Κατατακτήριες Δοκιμές 3 Καληνύχτα, γιατί έχουμε πρωινό ξύπνημα στις 5, για πανελλαδικές : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 12, 2014 10:26:09 GMT 2
Γιάννη τρομερά βαψίματα, ειδικά η μπανιέρα πολύ super !! Με τι χρώματα γενικότερα έπαιξες ? Οι ασπρίλες στα λάστιχα είναι απο το βελτιωτικό ? Αλεξ καλημέρα Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το αμάξωμα ασταρώθηκε με γκρι alclad και στην συνέχεια με άσπρο αστάρι alclad και βάφτηκε με λευκο (νομίζω pure white) της zero. H μπανιέρα ασταρώθηκε με μαύρο alclad και αφού μασκαρίστηκε έριξα aluminium της alclad το οποίο δε με ενθουσίασε και θα το πλακώσω στα wash για να το κάνω πιο αληθοφανές. Το κάθισμα με μαύρο ματ humbrol και η ασημί λεπτομέρεια με vallejo. Οι ασπρίλες είναι από το βερνίκι της humbrol σε σπρει που του έριξα μόνο wet χέρια και προφανώς έκανα βλακεία. Θα το συνεφέρω με κλασσικό βερνικακι gunze.
|
|
|
Post by jvolume on Jun 12, 2014 10:27:23 GMT 2
Πάμε στο καθημερινό, βραδινό update, με τα πρώτα δοκιμαστικά να ξεκινούν σε μερικά λεπτά... Αρχικά διορθώθηκαν με τον κίτρινο στόκο της tamiya τα end plates και η αεροτομή, που εκτός από πολύ φλας, είχαν κενά στο καλουπαρίσμα. Μακραν τα χειρότερα κομμάτια του κιτ. Η αεροτομή, δεν είχε, επίσης, βάσεις που φτιάχτηκαν από φύλλο πλαστικού. Στη συνέχεια βάφτηκαν στο χρώμα του αμαξώματος. Στη συνέχεια κολλήθηκαν οι χαλκομανίες, χωρίς πολλά προβλήματα. Τέλος οι ζάντες, τα εμπρός σπόιλερ και τα end plates βάφτηκαν μπλε και απέκτησαν το σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου, τον λευκό ελέφαντα. Αύριο, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα... Θα δει κανένας δοκιμαστικά? το ελεφαντάκι τα σπάει!!! : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 12, 2014 10:35:53 GMT 2
Ζαχαρη βγαινουν Φεραρι και Πορσε, μπραβο! Δοκιμαστικα τι να δουμε? Μολις γυρισα μετα απο μεγα θριαμβο στον ημιτελικο κυπελλου, ανοιγω, πρωτη φορα στην ιστορια επιτελους HD, και εχει κοκκινη σημαια. Ξαναξεκινανε, παλι κοκκινη σημαια! Ρε Θεε!!!!! Τα συγχαρητήρια μας για τον θρίαμβο στον ημιτελικό. : : Έπιασα και εγώ καναπέ να δω δοκιμαστικά και..........το έριξα στο ροχαλητό μέχρι που με ξύπνησε η κυρά μου. Ε, μόλις ξύπνησα ξεκινήσανε οι κόκκινες σημαίες (Τυχαίο?) . Και μέσα σε όλα αυτά η Πόρσε το 1-2! ρε λες? Αμ το άλλο που λέγανε εχθές ότι η Audi θα προλάβει να επισκευάσει το στουκισμένο Νο1!!!!!! καλη συνέχεια σε όλους!!
|
|