|
Post by alex78 on Apr 14, 2014 13:44:05 GMT 2
Φίλε πλέον δεν σε φοβάμαι, αφού κατάφερες και βγήκες σώος με όλες αυτές τις αλοιφές και τα βερνίκια είσαι μέγιστος. : : Αλήθεια θ' ακολουθήσουν και άλλα γυαλιστερά..... Στα σοβαρά τώρα, βγήκε πάρα πολύ ωραίο με εξαιρετικό βάψιμο/γυάλισμα και γενικότερα πολύ ποιοτικό φινίρισμα, μπράβο Γιάννη, μακάρι ν'ακολουθήσουν και άλλα.... : : : : : : Εμένα μου επιτρέπεις να σχολιάσω μόνο αφού δεν βοήθησα έμπρακτα στήν κατασκευή, αν και έβαλα πιστεύω και γώ ένα λιθαράκι ταχυδρομώντας το carbon σου.... ;D ;D (Εντάξει πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθούμε κιόλας.... ). Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 14, 2014 19:28:16 GMT 2
Γιάνναρε το χεις το γυαλιστερό και μακάρι ν' ακολουθήσουν και άλλα τέτοια !!
Πολύ καλό το αποτέλεσμα φίλε, μπράβο !
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Apr 14, 2014 21:55:58 GMT 2
Kαλησπερα σας! Μανο ευχαριστω ! Αντε να παιρνεις σειρα σιγα σιγα...Να ξερεις οτι ειναι ενα κιτ που θα καταευχαριστηθεις σε ολα τα σταδια της κατασκευης του... Αλεξη μας προεκυψες...κρυφος ηρωας αφου χωρις carbon θα εβαζα η λαθος κλιμακας χαλκομανια ή θα το αναπαριστουσα με τουλι και θα εψαχνα φορουμ να κρυφτω !!!! Σε ευχαριστω πολυ...Οσο για το επομενο γυαλιστερο κατι εχω στα σκαρια ηδη...Θα ενημερωσω εν καιρω... Ανδρεα αν εκει που εφτασε το μοντελο αρεσει σε ενα μοντελιστη της κλασης σου ( οπως και σε αλλους συναδελφους βεβαια) εμενα μου περισευει και με χαροποιει ιδιαιτερα βεβαιως βεβαιως...Σε ευχαριστω! Να ειστε ολοι καλα !!!! : :
|
|