|
Post by kyriakos on Mar 11, 2013 19:56:57 GMT 2
ανεβασατε τον πυχη πολυ ψηλα κ οι δυο να δω τι θα κανετε στην συνεχεια!!!μπραβο κ στους 2 ρε παιδια πραγματικα αγγιξατε την τελειοτητα για τα καλα!!
|
|
|
Post by jvolume on Mar 12, 2013 8:25:18 GMT 2
Συγχαρητηρια φίλοι μου!! : : : : Και η Λαίδη και ο Αλήτης είναι τόσο όμορφα μοντέλα που ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω πιο μου αρέσει περισσότερο! Τόσο ίδια και παράλληλα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Καταπληκτικό σχολείο το wip σας. : : : : : : : : : : : : Σας ευχαριστούμε : : Υ.Γ 1 : Το όνομα, μου ήρθε τελείως αυθόρμητα : : . Πάντα στη διάθεσή σας. Υ.Γ 2 : Γιώργο, πράγματι είσαι άμπαλος στη φωτογράφιση (ζορίζομαι αλλά χρησιμοποιώ τον πολύ ευγενικό όρο ;D ) αλλά ακόμα και έτσι το μοντέλο φωνάζει την ποιότητά του. Υ.Γ 3 : Όσο και να κοιτάω τα μοντέλα, αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι Revell!! Υ.Γ 4 : φτου!!το ξεχασα . . . . . . . . . Υ.Γ 5 : Το θυμήθηκα!! Μπορούμε να δούμε τις δύο κυρίες παρεούλα στην έκθεση παρακαλώ?? καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by Sakis on Mar 12, 2013 10:04:03 GMT 2
Πες τα κι εσύ ρε Γιάννη, τον ψήνω εδώ και καιρό τον Γιώργο και τον Αγάπιο να οργανώσουμε κάθοδο στην έκθεση τον Οκτώβριο (να 'μαστε καλά πρώτα).
|
|
|
Post by rous74 on Mar 12, 2013 13:35:28 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά για τα τιμητικά σας σχόλια !!!
Γιάννη εγώ προορίζω παρέα για την 599 gto στην έκθεση (μια aperta sa που ξεκίνησα ήδη...). Αν τώρα η παρέα αυτή ονομάζεται ferrari 599 gto by gtziaf τότε σίγουρα θα είναι η καλύτερη παρέα και την προτιμώ !!! Με μια προυπόθεση μόνο... επειδή οι κατασκευές αυτές έγιναν με γνώμονα την αλληλουποστήριξη, το πνεύμα συνεργασίας και της συναδελφικότητας και όχι του ανταγωνισμού οι κατασκευές αυτές προτείνω να κατέβουν στην κατηγορία ΕΣ (εκτός συναγωνισμού). Μέχρι τότε βέβαια έχουμε πολύ καιρό και είναι κάτι που σίγουρα θα συζητήσω με τον Γιώργο και την σκέψη του στο κομμάτι αυτό....
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2013 10:35:04 GMT 2
Αγαπητοί, μου φίλοι σας ευχαριστώ και προσωπικά για τα θερμά σας σχόλια και την αμέριστη συμπαράσταση σας στο εγχείρημα. Όπως προανέφερε ο Ανδρέας και προέκυψε και από τα σχόλια σας, το σημαντικό είναι η διάθεση συνεργασίας, που πρέπει να διακατέχει όλα τα ποστ του φόρουμ μας ασχέτως αν είναι μονά, διπλά, τρίδιπλα ή γρουπαριστά. Επίσης, όπως φυσικά γνωρίζετε, τέλειο μοντέλο δεν υπάρχει και ούτε έχει και πολύ σημασία. Το ουσιαστικό είναι να περάσεις, τέλεια κατά την κατασκευή του. Ευχαριστώ (ούμε) και πάλι... Το θυμήθηκα!! Μπορούμε να δούμε τις δύο κυρίες παρεούλα στην έκθεση παρακαλώ?? Με μια προυπόθεση μόνο... επειδή οι κατασκευές αυτές έγιναν με γνώμονα την αλληλουποστήριξη, το πνεύμα συνεργασίας και της συναδελφικότητας και όχι του ανταγωνισμού οι κατασκευές αυτές προτείνω να κατέβουν στην κατηγορία ΕΣ (εκτός συναγωνισμού). Μέχρι τότε βέβαια έχουμε πολύ καιρό και είναι κάτι που σίγουρα θα συζητήσω με τον Γιώργο και την σκέψη του στο κομμάτι αυτό.... Γιάννη, εκθέσεις γίνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και δεν υπάρχει η έκθεση. Σίγουρα θα τη δείτε στα εκθέματα των κριτών στην Έκθεση της Καβάλας (Το ΣΚ μετά το Πάσχα). Ανδρέα, ούτως ή αλλιώς απέχω από το διαγωνιστικό κομμάτι των εκθέσεων εδώ και κάποια χρόνια γιατί απλά πιστεύω πως η διαγωνισμοί δεν προσφέρουν τίποτα (εκτός από διχόνοιες) στο χόμπι μας. Η πρόοδος - προώθηση του μοντελισμού καλύπτετε και από απλή έκθεση των μοντέλων μας. Αλλά, αυτό είναι προσωπική θέση και δεν ακυρώνω την υπάρχουσα κατάσταση, ούτε όσους συμμετέχουν. Άλλωστε το έκανα κι εγώ, μιας και για ένα διάστημα κάποια μοντέλα μου περιφερόταν ανά την Ελλάδα κουβαλώντας μπακίρια. Οπότε, αν καταφέρουμε και μαζευτούμε μια παρέα από τα βόρεια θα χαρούμε να σας δούμε προσωπικά πρώτα και να παραθέσουμε τα δύο μοντέλα μας στα εκτός συναγωνισμού. Αλλά μέχρι τότε, καλά να είμαστε πρώτα, όπως είπε και ο Θάνος. Γιώργο, πράγματι είσαι άμπαλος στη φωτογράφιση (ζορίζομαι αλλά χρησιμοποιώ τον πολύ ευγενικό όρο ) αλλά ακόμα και έτσι το μοντέλο φωνάζει την ποιότητά του. Γιάννη, αφού υπήρξε ομάδα του συμπαθούς κόουτς, Σούλη Παπαδόπουλου :respect: που έβαλε 4 γκολ... υπάρχει ελπίδα και για μένα να μάθω μπαλίτσα και να βγάζω καμιά σωστή φώτο. ;D Για του λόγου του αληθές, έκανα μια προσπάθεια... Τι λέτε? Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για τη στήριξη, τα σχόλια και την ενέργεια που μα δώσατε σε όλη τη διάρκεια της διπλής μας προσπάθειας. Να είστε καλά... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 14, 2013 11:25:24 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Mar 15, 2013 19:57:04 GMT 2
Γιώργο, σ' ευχαριστούμε πολύ φίλε !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 15, 2013 20:12:32 GMT 2
Thank you George <font class="spoiler">nullΩραίες φωτο gtziaf!!! ;D ;D ;D ΥΓ. Άλλαξα τις φώτο στο αρχικό μου post με τις νέες (ήταν beta έκδοση οι προηγούμενες ;D) : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 18, 2013 11:50:15 GMT 2
Ανδρεα και Γιωργο, Η παραλληλη κατασκευη μας εδειξε πολλες πικαντικες λεπτομεριες στο πως περιποιειται ο καθ'ενας σας το καθε τι σε μια κατασκευη. Οσο αναφορα το αποτελεσμα, εναι πολυ ομορφες και οι δυο 599, προσεγμενες στο 100% μαζι με τα εξτραδακια τους!! : : Τωρα, αν με ρωταγε καποιος στο δρομο ποια απο τις δυο θα ηθελα να μου χαρισει σε 1/1, τοτε θα διαλεγα τον Αλητη του Γιωργου λογω αγωνιστικης λοξας που επικρατει στον εγκεφαλο μου ;D
|
|
|
Post by Sakis on Mar 22, 2013 18:57:10 GMT 2
Αφού δώσω ξανά τα συγχαρητήριά μου να κάνω και μία μίνι παρατήρηση... Κόλλησες το Pininfarina ανάποδα. Αν σε παίρνει να το διορθώσεις καλώς, αλλιώς θα είναι απλά μοναδικό. Κάτι σαν προσωπική υπογραφή! ;D Φιλικά πάντα! : : Γιώργο μη χαίρεσαι, θα βρω και τα δικά σου... ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by rous74 on Mar 22, 2013 19:54:40 GMT 2
Χρήστο σ' ευχαριστούμε φίλε για το σχόλιο σου !
Θάνο έχεις δίκιο φίλε για την παρατήρηση, μου το είχε επισημάνει και ο Γιώργος σε μια απο τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και το έχω διορθώσει κιόλας !
|
|
|
Post by rous74 on Mar 22, 2013 20:07:21 GMT 2
Εκτός απο το λάθος τοποθετημένο λογότυπο και κάποιες ακόμα μικροδιορθώσεις που έκανα άλλαξα και τις 20' ζάντες με τις 22' της novitec rosso (hobby design) μιας και οι προηγούμενες ήταν σε δυο κομμάτια και φαίνονταν η ένωση εσωτερικά στο δακτυλίδι. Εκτός αυτού νομίζω ότι δίνουν και πιο επιθετικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 23, 2013 10:44:31 GMT 2
Πολύ πιο όμορφη με τις 22αρες...
|
|
|
Post by rous74 on Mar 23, 2013 11:18:48 GMT 2
Γιώργο καλημέρα,
Νομίζω και γώ ότι αυτές οι ζάντες της πάνε καλύτερα ειδικά στη gto που έχει και πιο σπόρ χαρακτήρα απο την απλή 599 !
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2013 11:53:04 GMT 2
Χρηστάρα ευχαριστούμε. Χαίρομαι που σου άρεσε. Θάνο, δεν είναι και τόσο δύσκολο Π.χ. πίσω κολόνες που τις τραυμάτισα κατά τη φωτογράφηση (την σήκωσα από εκεί ο βλαξ : κ.α. Επίσης μετά από υπόδειξη του Ανδρέα κάρφωσα λίγο καλύτερα τους καθρέπτες και άλλαξα τα πλαϊνά φλασάκια με μικρότερα και άλλα παρόμοια. Ανδρέα, γέμισαν οι θόλοι. Εντυπωσιακές!!! : :
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Mar 25, 2013 9:49:59 GMT 2
Ανδρεα και Γιωργο μπραβο σας ρε παιδια. Κανατε μια καταπληκτικη δουλεια. Ηταν πολυ ευχαριστο να παρακολουθω το wip σας.Πραγματικα ευχομαι να εχουμε κι αλλα τετοια. :respect: :respect: :respect:
|
|