geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jun 7, 2012 17:54:22 GMT 2
η δική μου συμμετοχή στο GB ειναι τα εξις: pop corn (1/1): και μπύρες.....πολλές μπύρες (1/1) Νεκτάριε και Αγάπιε είμαστε συμπαίχτες!!!και άσε τους άλλους να υδρώνουν!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 7, 2012 18:39:19 GMT 2
Παιδάκια (της κατασκευαστικής ομάδας), να παίξω κι εγώ μαζί σας; ;D Μόλις σήμερα παρέλαβα αυτό: Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει και πολύ για αγωνιστικό του LeMans, δείτε όμως και αυτό: …το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει στην κατοχή του και ήδη κατασκευάζει ο Johny.B!... : : Οι μοναδικές ουσιαστικές διαφορές των δυο μοντέλων είναι τα δυο «μπουριά», ο εξωτερικός χρωματισμός και οι χαλκομανίες, ο δε Γιάννης ήδη προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει άμεσα και με κάθε τρόπο! [Γιάννη, many many thanks!] Σκέφτομαι λοιπόν, αν με θέλετε στην παρέα, να συμμετάσχω στο LeMans WB με αυτό το «ιδιαίτερο» - τουλάχιστον από άποψη σχήματος και επιδόσεων - όχημα… Εννοείται βεβαίως ότι, με βάση τους δικούς μου ρυθμούς εργασίας, το project έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρωθεί μαζί με την Porsche 917 L του Δημήτρη [σ.σ.: LeMans WB του 2014… ], παρά εντός του 7ήμερου. Αν παρ’ όλα αυτά συμφωνείτε, ας δώσει ο Αδμινιστράτωρ το Ο.Κ., και πιάνω αμέσως το κοπίδι! Υ.Γ. προς Γιώργο (geokat) και Αγάπιο: παρακαλώ να μην εκλάβετε την ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο WB ως "αποστασία" από την ομάδα ;D αφού το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθώ θα αφήνει τεράστια περιθώρια για ποπ κορν και μπύρες!... Καλό βράδυ σε όλα τα μέλη αμφότερων των ομάδων!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jun 7, 2012 19:14:57 GMT 2
μπύρα με "προδότες" δεν πίνω!!!!! : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 7, 2012 19:48:31 GMT 2
Αν παρ’ όλα αυτά συμφωνείτε, ας δώσει ο Αδμινιστράτωρ το Ο.Κ., και πιάνω αμέσως το κοπίδι! Νεκ sorry, αλλά μάλλον είσαι λίγο εκτός θέματος... Ότι έχε αυτοκόλλητο Le Mans, δνε σήμαίνει ότι έχει κάποια σχέση. Βέβαια, για να μην είμαι απόλυτος, αν μου αποδείξεις ότι το εν λόγω έχει κάποια σχέση, θα το δεχτώ. Σου θυμίζω, οτι στο σιρκουί Le Mans, τρέχουν μηχανές, φορτηγά, ενιαία, κλασσικά κ.α. τα οποία όμως δεν έχουν σχέση με τον αγώνα Le Mans 24H, αρα και με το WGB... : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 7, 2012 20:15:26 GMT 2
ΟΚ, δεκτό! Ξαναγυρίζω λοιπόν στα αρχικά μου καθήκοντα, του παρατηρητή και σχολιαστή! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jun 7, 2012 21:35:31 GMT 2
ΟΚ, δεκτό! Ξαναγυρίζω λοιπόν στα αρχικά μου καθήκοντα, του παρατηρητή και σχολιαστή! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! δεν ξέρω αν 8α σε δεχτούμε πίσω!πρεπει να κάνουμε γενική συνέλευση ολα τα μέλη(εγω και ο master)
|
|
|
Post by nektarios on Jun 7, 2012 21:54:24 GMT 2
Εννοούσα επιστροφή σαν ανεξάρτητος! Αν όμως θέλετε να επιστρέψω στην ομάδα [για την ψήφο του master στη γενική σας συνέλευση είμαι απολύτως βέβαιος! ], θα το κάνω πολύ ευχαρίστως! Καλό βράδυ, και καλό βόλι!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 7, 2012 22:39:38 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ με την σειρά μου αποφάσισα να προσφύγω στο ''στρατόπεδο'' των συμμετεχόντων.... ;D Η συμμετοχή μου θα είναι με κάτι ''απλό'' και ''ξεκούραστο'' , εξάλλου με....πέντε παράλληλες κατασκευές (318 BTCC, F-430, Mv Agusta, + 2 ακόμη δίτροχα που έχω ξεκινήσει αλλά δεν έχω προλάβει να ποστάρω, ελπίζω μέσα στο Σ/Κ.... ) δεν είναι και ότι πιό σοφό ''ν'ανοίξω παρτίδες'' και με 6ο , οπότε πάω χαλαρά με σκοπό να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. Ναι, ίσως σωστά καταλάβατε πρόκειται για την Porsche 961 LeMans που συμμετείχε στον θεσμό τον Ιούνιο του 1986. Το ντεμπούτο έγινε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το 1983 και είχε μόνιμή τετρακίνηση, 2.847cc, 16v, 330 χλμ τελική, 2-τούρμπινο, 680 hp. Το κίτ είναι της Tamiya στην 1/24 με κωδικό #24320 και είναι αυτό: Αυτά πρός το παρόν τα λέμε την προσεχή Δευτέρα στήν ''γραμμή εκκίνησης''..... ;D Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή θέαση στούς υπολοίπους φίλους!! Αλέξης
|
|
|
Post by nektarios on Jun 8, 2012 8:24:39 GMT 2
Φίλε Αλέξη, πολύ χαίρομαι που θα είσαι με τους συμμετέχοντες! : : Βλέποντας το μοντέλο (μονόχρωμο και με σχετικά λίγες χαλκομανίες), πιστεύω οτι θα είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για σένα! Καλή επιτυχία! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 8, 2012 12:29:23 GMT 2
Καλησπερα φιλοι μου! Οπως κ περσυ, ετσι κ φετος θα κανω μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης ;D Αντι για την Porsche 956, θα κατασκευασω την 935 στα χρωματα της Martini. Η 935 λοιπον του 1976 δημιουργηθηκε με τους κανονισμους του Group 5 ή αλλιως "Super Siluette". Η συγκεκριμενη ετρεξε σε αγωνες αντοχης κατακτωντας αρκετες διακρισεις στα χερια των Jacky Ickx, Jochen Mass κ αποτελεσε βαση για τη δημιουργια της 935 Moby Dick του 1978 που πρωταγωνιστησε στο Le Mans. Ηταν εφοδιασμενη με εναν επιπεδο 6-κυλινδρο Turbo κινητηρα 2.857cc, με αποδοση 590hp κ με συνολικο βαρος 870kg μολις 100kg ελαφρυτερη απο τους κανονισμους!! Το κιτ: Απλο στην κατασκευη χωρις εκπληξεις (ΤΑΜΙΥΑ γαρ), παλιο καλουπι σε επανεκδοση με σηματα της Cartograf!! Εχει σημαδακια απο το καλουπι, λιγες λεπτομεριες στα εξαρτηματα αλλα ειναι κουκλα η ατιμη!!! Καλο βολι σε ολους ;D
|
|
|
Post by nektarios on Jun 8, 2012 13:18:57 GMT 2
Φίλε Χρήστο, συμφωνώ απολύτως οτι "είναι κούκλα η άτιμη"! Ειδικά μάλιστα με τα χρώματα της "Martini" αναμένεται να γίνει ακόμη πιο κούκλα! Εύχομαι καλή αρχή και απροβλημάτιστη κατασκευή! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2012 13:40:48 GMT 2
Αλέξη και Χρήστο, όμορφα τα κιτ... Θυμίζουν την tamiya, τον παιδικό μου χρόνων (λέω μου, γιατί μάλλον ο Χρηστάκης δεν είχε γεννηθεί τότε ). Χρήστο τα σήματα των Ιταλών, δείχνουν άψογα... Καλή επιτυχία σε όλους : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 8, 2012 19:00:45 GMT 2
Φίλε Αλέξη, πολύ χαίρομαι που θα είσαι με τους συμμετέχοντες! Βλέποντας το μοντέλο (μονόχρωμο και με σχετικά λίγες χαλκομανίες), πιστεύω οτι θα είναι μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για σένα! Καλή επιτυχία! Νεκτάριε ''απ' το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί'' φίλε μπάς και ποστάρω και γω τπτ στα ''Completed'', άντε γιατί πολύ στην θεωρία το ριξα τελευταία.... Αλέξης Αλέξη και Χρήστο, όμορφα τα κιτ... Θυμίζουν την tamiya, τον παιδικό μου χρόνων (λέω μου, γιατί μάλλον ο Χρηστάκης δεν είχε γεννηθεί τότε ). Χρήστο τα σήματα των Ιταλών, δείχνουν άψογα... Καλή επιτυχία σε όλους Είδες Γιώργο, κάποιοι εδώ μέσα μεριμνούν για την ψυχαγωγία σου..... ;D ;D Αλέξης
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 8, 2012 20:26:22 GMT 2
Να 'μαι και 'γώ........λοιπόν θα το "παλέψω" να τελειώσω μια Gt40, μιας και είμαι ο μισός στο νέο εργαστήριο και ο μισός στο παλιό Ορίστε η συμμετοχή μου
|
|
|
Post by Sakis on Jun 8, 2012 21:10:57 GMT 2
Αφού τελείωσαν όλοι με τις συμμετοχές τους άντε να κλείσω κι εγώ τελευταίος(να το παίξω και βεντέτα ;D ). Το δικό μου αυτοκίνητο στη γραμμή εκκίνησης θα είναι η Aston Martin DBR9 της Airfix στην 1/32.Νικητής στην κατηγορία GT1 το 2008 με το Νο 9 και οδηγούς τους:David Brabham,Antonio Garcia και Darren Turner. Καλή επιτυχία σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 8, 2012 21:33:50 GMT 2
Παναγιώτη και Θάνο καλή επιτυχία... Αυτοί είμαστε τελικά μάλλον... Λίγοι και καλοί Όπως και να έχει θα το διασκεδάσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε : :
|
|