|
Post by nektarios on Jun 17, 2012 12:16:15 GMT 2
Γιώργο, είναι εξαιρετική! Οι δε λεπτομέρειες, νίκελ και ασημί, σούπερ! : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 12:21:06 GMT 2
Τραβηγμένο safety car... Για να γλυτώσουν τα Audi?! ΥΓ. Νεκ σε ευχαριστώ...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 17, 2012 12:37:02 GMT 2
Γιωργο υπεροχη η Ferrari!!!! Τι να πω.....μονοι τους εχουν μεινει κ τα σπανε... δυο-δυο!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 17, 2012 14:11:33 GMT 2
Πολυ ομορφη η Φερραρι Γιωργο μπραβο! Πως βεβαια να μην χρειαστεις σμυριδοπανο για τους θολους αφου οι τροχοι πρεπει να ειναι 1/20. Profil24 και πρασινα αλογα τι να λεμε τωρα. Στον παγκο επικρατει οργανωμενο χαος που λεει και ο σχολιαστης του Eurosport βλεποντας τους μηχανικους της Αουντι να επισκευαζουν τα R18. Αυτοι οι ανθρωποι που τρεχουν μονοι τους και λιγο ακομα θα εχαναν απο τη σεξυ θεια Λολα, θελουν να μας κυβερνησουν... Χου ρε! Η ολοκληρωση το βραδυ με τα αποτελεσματα των εκλογων. Καλη ψηφο : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 14:28:31 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 14:45:36 GMT 2
Επίσης ξέχασα τις ασφάλειες και το σημείο απ'όπου τραβούν το αυτοκίνητο σε περίπτωση εξόδου.Κι αυτά αύριο! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 14:55:15 GMT 2
Δημήτρη καλό κουράγιο... Θάνο υπέροχη η μαρτινιτσά! Μπράβο παιχταράδες μου : : Σας ευχαριστω επίσης για τα θετικά σχόλια. Η μάχη της GTE AM, μας αποζημίωσε νομίζω με τον Lamy να περνάει πρώτος, 15 λεπτά πριν το τέλος!!! Και φυσικά ο διαχειριστής σας είναι υπερ χαρούμενος καθώς ο Φισίκο φέρνει την σεξυ Italia, πρώτη στη GTE Pro. Κυρίες tamiya, fujimi, revell ακούτε... Χρειάζομαι μια στην 1/24 ΤΩΡΑ!!!! Tα Audi πήραν θέση παράταξης για τερματισμό... Πέντε λεπτά έμειναν...
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 14:58:29 GMT 2
Κοψοχόλιασμα για την Porsche.... Γιώργο αν μπορείς φτιάξ'την μόνος όπως ο τύπος στο AF...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 15:03:09 GMT 2
Το σκέφτηκα, αλλά αν το βγάλουν τελικά σε πλαστικο θα χτυπάω τα στρογγυλά μου στον τοίχο. θα δείξει...Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αυτό το αυτοκίνητο θα το φτιάξω.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 15:17:56 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 15:21:31 GMT 2
Το θέλω κι εγώ πολύ αυτό το αυτοκίνητο... Τερματισμός λοιπόν και σε αυτό το Le Mans με επίδειξη ισχύος από την Audi και τα πρωτότυπά της σε σχηματισμό...Εντυπωσιακό...
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 15:22:29 GMT 2
Τζιαφά παρεκτρέπεσαι!Πρέπει να κρατήσεις τον αντικειμενισμό σου.... ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 15:26:29 GMT 2
Αντικειμενικά λοιπόν... Ήμασταν το πιο όμορφο αυτοκίνητο στη πίστα ,το πιο γρήγορο (σίγα θα σκίσουμε κανα καλσόν) και το πιο επικίνδυνο (για τους άλλους ) ;D ;D Τζιαφά παρεκτρέπεσαι!Πρέπει να κρατήσεις τον αντικειμενισμό σου Σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου, το για μισή ωρίτσα... Δικαιούμαι?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 15:37:28 GMT 2
Και από τις φάσεις του αγώνα... Ο νακατζίμης, ως άλλος Ντε Γιονγκ, κλωτσάει το delta wing στέλνοντας το στο αγύριστο... Κόκκινη κάρτα? Το ατύχημα κόστισε εν τέλει και την εγκατάλειψη στο TS30, το οποίο δεν μπόρεσε να επιδιορθωθεί πότε σωστά, μετά από την συγκεκριμένη επαφή. ;D ;D : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 17, 2012 16:54:37 GMT 2
Κρίμα ρε συ και μου ήταν πολύ συμπαθές σαν οχηματάκι ανάμεσα στα μεγαθήρια... Παίδες εγώ το απόλαυσα όσο δεν πάει.Μοντέλαρα ακατάπαυστα ακόμα και μέσα στην κουφόβραση,νύχτα και μέρα.Είδα πολύ όμορφες και ενδιαφέρουσες κατασκευές και έκανα χαβαλέ με τα παιδιά που δήλωσαν παρόντες είτε κατασκευάζοντας κάτι είτε απλά σχολιάζοντας. Το επιστέγασμα μετά από τις ζέστες και τα βερνίκια ήταν το άραγμα και η παρακολούθηση του τελευταίου μέρους του αγώνα,παρέα με τσιπουρομεζέδες και το Martinάκι δίπλα να χαζεύει και να αναπολεί τότε που κέρδιζε στην κατηγορία του το 2008.... ;D ;D ;D Ο δόκτωρας στην οθόνη είναι απλά τυχαίο γεγονός... Όσοι δε συμμετείχαν απλά έχασαν ... Και του χρόνου παιδιά να 'μαστε καλά! Κι αν ο λαικισμός μου (τον οποίο επίτηδες επέλεξα γιατί πέρασα καλά σε αυτό το GB) ενοχλεί κάποιους....ξυδάκι και θα περάσει....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2012 17:01:15 GMT 2
.... και θέλεις να μας πείσεις, ότι την έβγαλες με σαλατούλα και κασέρι? Τα μπριζολικά και τις σούβλες τις έκοψε η λογοκρισία? ;D ;D
|
|