|
Post by alex78 on Feb 27, 2013 18:41:18 GMT 2
Γιώργο η μέχρι τώρα πορεία κατασκευής σου είναι τρομερή φίλε, το δε flocking έστρωσε απίστευτα όμορφα και ομοιόμορφα, μπράβο σου!! : : : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 27, 2013 19:14:41 GMT 2
Γιώργο, το εσωτερικό έγινε πολύ όμορφο, ενώ το flocking μού φαίνεται και μένα οτι έστρωσε πολύ ομοιόμορφα! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 28, 2013 11:52:44 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! ;D ;D ;D
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 28, 2013 11:59:12 GMT 2
Γιωργο που πολυ ομορφο το εσωτερικο!!! Για το φλοκο συμφωνω με τα παιδια.Μια χαρα τον βλεπω. Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 28, 2013 14:29:08 GMT 2
Ωραιος George!! Εχεις σκεφτει να γεμισεις το εσωτερικο με μπιχλιμπιδια και λοιπα κατασκηνωτικα μπικικινια?
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 28, 2013 19:26:49 GMT 2
Ωραιος George!! Εχεις σκεφτει να γεμισεις το εσωτερικο με μπιχλιμπιδια και λοιπα κατασκηνωτικα μπικικινια? Αν βρώ κάτι έτοιμο ναι, αλλιώς δεν κάθομαι να φτιάξω... ;D ;D Σας ευχαριστώ και τους δύο σας...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 1, 2013 11:43:49 GMT 2
Εκέι που δεν έκανα τίποτα στο VW θα τα κάνω όλα μαζεμένα... ;D ;D Μπήκαν οι χαλκομανίες και περάστηκε βερνίκι... Οι φωτογραφίες είναι αθλιες, το ξέρω, δεν μπορούσα με τίποτα να πετύχω μια σωστη.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 1, 2013 13:11:38 GMT 2
Γιώργο γίνεται πολύ ωραίο φίλε! Τελείωνε το τώρα που έδωσες γκάζι : : : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 1, 2013 18:01:18 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφο εσωτερικό και το flocking είναι άκρως επιτυχημένο ειδικά για πρώτη φορά όπως και τα παρελκόμενα του εσωτερικού.Καλά στρωμένο βερνίκι και αρχίζει να φαίνεται το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που έχεις κάνει. Καλό τελείωμα : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 1, 2013 18:09:04 GMT 2
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Βασίλη. Καλή συνέχεια μαν : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 4, 2013 13:52:12 GMT 2
Το επόμενο update δυστυχώς δεν είναι ευχάριστο... Έπειδή μου άρεσε σαν θεματολογία είχα πει πως θα το προσέξω όσο περισσότερο μπορω στην κατασκεύη του. Είχα κάνει άπειρα dry fit, το είχα διορθώσει εκεί που έπρεπε, τα πάντα... Αφού τελειώσαν οι εργασίες με το βάψιμο και στέγνωσε καλά το βερνίκι είπα να κάνω άλλο ένα τελευταίο dry fit πρίν μπουν τζάμια. Το αποτέλεσμα... Το καπάκι δεν κούμπωνε με τίποτα στην μπανιέρα!!!!!!!!!!!!!! Έφαγα λίγο το ταμπλό, έφαγα λίγο το εσωτερικό του καπακιου αλλα αυτο δεν ήθελε και δεν θέλει να κάτσει σωστα... Το τελικό αποτέλεσμα έσπασε το χρώμα με το βγάλε βάλε και το ζόρι που έτρωγε σε διάφορα σημεία... Για να μην το πετάξω απο το μπαλκόνι θα ξαναμπεί στο κουτί του μέχρι να αποφασίσω να το διορθώσω. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι έσπασε το χρώμα, αυτό το ξαναβάφω, αλλά ότι έχω βάλει ήδη τις χαλκομανίες και δεν έχω άλλες. Αν το βάψω μόνο στα σημεία που χρειάζεται και μετά τριφτεί και περαστεί βερνίκι θα είναι σωστό? Ένα μοντέλο δεν έχω φτιάξει απροβλημάτιστα... Όλα να με γ@%^$@^%νε στο τέλος...
|
|
|
Post by nektarios on Mar 4, 2013 14:46:10 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, πραγματικά είναι πολύ εξοργιστικό και απογοητευτικό το να κάνεις όλη τη δουλειά και στο τέλος να γίνεται η "στραβή"... Το έχω πάθει κι εγώ [σε αεροσκάφος, και αφού είχα κολλήσει τις χαλκομανίες, "επιτέθηκε" το βερνίκι στο χρώμα]. Ωστόσο, νομίζω οτι η μέθοδος που προτείνεις θα σου δώσει τη λύση: πρώτα το αφήνεις σε ένα ντουλάπι για κάποιο διάστημα, μέχρι να σου περάσει η ψυχολογική φόρτιση, και μετά το ξαναψεκάζεις τοπικά (χωρίς μασκάρισμα) και το ξαναβερνικώνεις ολόκληρο. Πιστεύω οτι, αν το ψεκάσεις με το ίδιο χρώμα(δηλαδή όχι μόνο ίδια απόχρωση αλλά και από το ίδιο μπουκαλάκι), δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Καλή επιτυχία! : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 4, 2013 17:56:33 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Συνήθως πρόβλημα να πετύχουμε την ίδια απόχρωση έχουμε στα μεταλλικά χρώματα...
Στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι θα είσαι οκ να κάνεις μερεμέτι....
Όπως και να ' χει καλή συνέχεια και καλό κουράγιο !
|
|
|
Post by alex78 on Mar 4, 2013 19:46:47 GMT 2
Γιώργο μην σε παίρνει απο κάτω φίλε, εξάλλου όσα κίτ σου ''στράβωσαν'' στο παρελθόν τα έφερες βόλτα μια χαρά..... Βάλτο στην άκρη (ξεκίνα ίσως κάποιο άλλο) και όταν το ξαναπιάσεις με πιό καθαρό μυαλό πράξε αυτό που προτείνεις..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 4, 2013 22:20:13 GMT 2
Κι επειδή δεν άκουσα καμία λύση για το πρόβλημά σου ας προτείνω εγώ με το φτωχό μου μυαλό. ''Μαι του σεντς'' που θα έλεγε κι ο paparadiation... Όταν το πλαστικό είναι γυμνό (άβαφο/χωρίς αστάρι) και κάνουμε dry fit όλα δείχνουν μιά χαρά. Όταν αρχίσουν να πέφτουν στρώματα βαφής και ασταριού χτίζουν το ένα πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα η μετέπειτα εφαρμογή να διαφέρει από την αρχική (συνήθως χειρότερα). Υποθέτω λοιπόν ότι ακόμα το χέρι σου είναι κάπως ''βαρύ'' με αποτέλεσμα να χτίζεις παραπάνω με κάθε στρώμα βαφής/βερνικιού. Το ότι το χρώμα έσπασε σε σημεία ενισχύει την άποψή μου. Λεπτότερα χέρια βοηθούν πολύ (οι πραγματικοί προφέσορες στο εξωτερικό μετρούν με ευλάβεια τις χεριές με σκοπό να αποφύγουν το χτίσιμο ή να το τονίσουν για να κλείσουν κενά, ιδίως όταν έχουν σφάξει καπώ ή πόρτες). Γνώμη μου είναι να το αφήσεις στην άκρη προς το παρόν, να ασχοληθείς με κάτι άλλο και αν μπορέσεις να ξαναβρείς τις χαλκομανίες, πιάστο, ξέβαψέ το και ξεκίνα από την αρχή. Και πάντα να θυμάσαι ότι όσα περισσότερα κομμάτια μπορείς να κολλήσεις πριν το βάψιμο τόσο το καλύτερο. Αυτό κολλάει στο spoiler που έγραψες ότι σε γ..άνε τα μοντέλα στα τελειώματα. Ακόμα φωνάζω για τους προφυλακτήρες της BMW και του MX-5 που τους κόλλησες μετά το βάψιμο χάνοντας πόντους στο φινίρισμα. Θα σε μαλώσω! ;D Στη διάθεσή σου σε ό,τι χρειαστείς!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 6, 2013 10:27:05 GMT 2
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά και για τα σχόλια σας...
Φίλε Reventon να ρίχνω πολύ αχνά χέρια είναι το πιο σωστό?
|
|