|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2014 12:45:45 GMT 2
Νεκ φοβερό το σκρατσάρισμα φίλε! Πολύ καθαρή και μελετημένη δουλειά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε!
Τώρα που διάβασα τι έχεις στο μυαλό σου φίλε..προβλέπω υπερθέαμα και πιστεύω πως θα είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπο θέμα!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 6, 2014 18:22:22 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει, και δεν σου κρύβω οτι ένα από τα "πρότυπά" μου σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το φοβερό και τρομερό VW σου!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 10, 2014 23:49:07 GMT 2
Φοβερη δουλεια Νεκταριε και πολυ ωραιες σκρατσιες!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 12, 2014 14:23:18 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, σε ευχαριστώ πολύ! Οι εργασίες έχουν προχωρήσει, και δεν θα αργήσετε να δείτε τις σκρατσιές και βαμμένες!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 19, 2014 9:09:03 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 19, 2014 12:22:51 GMT 2
Νεκτάριε τώρα που αρχίζει και σχηματίζει ολοκληρωμένη μορφή δείχνει ολοένα και πιό εντυπωσιακό!! Πολύ όμορφη δουλειά με τα παρελκόμενα να κλέβουν την παράσταση! Καλά και Δημιουργικά Χριστούγεννα και σε εσένα φίλε μου!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 19, 2014 23:14:23 GMT 2
Αψογος!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 20, 2014 10:33:49 GMT 2
Νεκ, πολύ εντυπωσιακό πραγματικά. Δεν είμαι πολύ φαν της καρότσας, αλλά αφού αυτό είναι το κόνσεπτ σου, πάω πάσο Συνεχίζω να πιστεύω ότι χρειάζεται τόνισμα με ελαφρύ στεγνό πινέλο σε κάποιες ακμές... Θα σου φέρω τη Τρίτη τα σετάκια της Tamiya να δοκιμάσεις. Καλή συνέχεια φίλε
|
|
|
Post by nektarios on Dec 20, 2014 16:46:44 GMT 2
Φίλοι μου Αλέξη, Βαγγέλη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τη στήριξή σας! Το οτι σας αρέσει μού δίνει ώθηση για τη συνέχεια, που αναμένεται εξίσου... scratchάτη! Γιώργο, περιμένω με ανυπομονησία να δω τι έχουν επινοήσει ακόμη και για την παραμικρότερη λεπτομέρεια!... Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2015 8:26:09 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Μετά την ολοκλήρωση της καμπίνας οδήγησης, του κινητήρα και των παρελκομένων τους, ήρθε η ώρα για τη διαμόρφωση της καρότσας σε κλωβό διαμονής. Το update που θα δείτε δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο ή εντυπωσιακό, ωστόσο αποτελεί προϊόν πολλών ωρών σκέψης και άπειρων dry fits… Η πρώτη κίνηση αφορούσε στην εφαρμογή ενός παραλληλεπίπεδου αποθηκευτικού χώρου (προσφορά του Johny.B.) στο πίσω μέρος της καρότσας. Στη συνέχεια, ασχολήθηκα με το περιεχόμενο του κλωβού. Τα έπιπλα που θα περιλαμβάνονται προέρχονται από ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, εξαιρετικής λεπτομέρειας, που είχε τη ατυχία να πέσει πρώτα στα χέρια των παιδιών μου (που - ευτυχώς για μένα!! - το αχρήστεψαν, αφού κατέστρεψαν έναν από τους τροχούς) και στη συνέχεια στα δικά μου (που το αποτελείωσα)... Μετά λοιπόν από αρκετές ώρες παρέας με το πριονάκι, το κοφτάκι, τα νυστέρια, τα φύλλα πλαστικού και την κυανοακρυλική, το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι αυτό: Θα ακολουθήσει η κατασκευή των τοιχωμάτων του κλωβού και η τοποθέτηση των παραθύρων, της πόρτας, κ.λπ. Όσο για τα εξαρτήματα που έχουν ήδη φτιαχτεί, θα τοποθετηθούν κάπως έτσι: Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας σχετικά με τον χρωματισμό του εσωτερικού του κλωβού (τοιχώματα, πάτωμα, έπιπλα, κ.λπ.). Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2015 0:31:18 GMT 2
Βρέ συ Νεκτάριε δεν έχεις αφήσει παιχνίδι για παιχνίδι στα παιδιά , μετά τα πιστόλια για μπουριά στο Mugen σειρά βλέπω πήρε το τροχοσπιτάκι που σημειωτέον όντως έχει τρελή λεπτομέρεια!! Για την μεθοδικότητα και κοπτοραπτική σου βέβαια ούτε λόγος, τα ρέστα μου.... Όσον αφορά τώρα τα χρώματα δεν έχω άποψη φίλε, αν κατεβάσει κάτι η γκλάβα μου θα επανέλθω....
|
|
|
Post by nektarios on Feb 6, 2015 12:12:44 GMT 2
Η αλήθεια είναι οτι, αφού εξάντλησα τα Playmobil, έπρεπε να στραφώ σε άλλες "πηγές εφοδιασμού" και το συγκεκριμένο όχημα ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν! Να φανταστείς οτι, όταν το είχαν χαλάσει πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, αντί να στεναχωρηθώ, το καβάτζωσα κατευθείαν και παρά λίγο θα τους ευχαριστούσα κιόλας, αλλά συγκρατήθηκα γιατί δεν ήθελα να ξεθαρρέψουν! Ευχαριστώ για το σχόλιο και χαίρομαι που σου άρεσε!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2015 12:18:15 GMT 2
Nek, πολύ φαντασία βρε παιδί μου. Το καζανάκι, όχι αυτό της εξάτμισης, θα είναι λειτουργικό; Οι βρύσες και η σχάρα νομίζω θέλουν αλλαγή. Μέτρησε το πάχος καμιάς βρύσης στο σπίτι σου και μετέτρεψε την στην 1/24. Γενικά κάνε μετρήσεις για να είσαι εντός κλίμακας. Π.χ. τι ύψος έχει ο νεροχύτης, τη μήκος τα κρεβάτια; Είναι οκ για την 1/24;. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2015 19:49:24 GMT 2
Εννοείται οτι το καζανάκι θα είναι λειτουργικό! Θα έφτιαχνα τόση δουλειά και θα άφηνα μια τέτοια σημαντική λεπτομέρεια στην τύχη; Για τις βρύσες έχεις δίκιο, και μάλλον θα αλλαχθούν. Η σχάρα αρχικά κι εγώ νόμιζα οτι είναι λάθος, αλλά τελικά κατάλαβα οτι δεν είναι σχάρα ψησταριάς αλλά βάση για να στηρίζονται διάφορα κατσαρολικά, οπότε μου φαίνεται ΟΚ. Αυτό που σίγουρα είναι εκτός κλίμακας είναι η λεκάνη του WC, αλλά δυστυχώς όταν είχα πάει για "ψώνια" (στο δωμάτιο με τα παιχνίδια των παιδιών) οι κανονικές είχαν τελειώσει και είχαν μείνει μόνον οι παιδικές... Τα υπόλοιπα είναι νομίζω εντός κλίμακας (λ.χ. τα κρεβάτια είναι από μοντέλο φορτηγού στην 1/24).
|
|
|
Post by nektarios on Mar 3, 2015 9:36:35 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 3, 2015 17:17:04 GMT 2
Απιθανο αποτελεσμα! Καλη συνεχεια
|