.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 15, 2013 17:34:24 GMT 2
Νεκ με χαρα βλεπω οτι επεσες κατευθειαν στα βαθια φορτηγησια νερα...Θεματαρα το unimog αφου σηκωνει τα παντα σχετικα με χωμα λασπη λερωμα κτλ... Περιττο να σου πω οτι μου τρεχουν τα σαλια ηδη . Καλη αρχη λοιπον, σε τι προσανατολιζεσαι;
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 15, 2013 19:29:43 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 15, 2013 21:32:29 GMT 2
Γειά σου, ρε φίλε! Είχα αρχίσει να ανησυχώ! ;D Σκεφτόμουν: Μα πού είναι επιτέλους ο φορτηγοφτιάχτης; Οι φωτό που μου έστειλες είναι εξαιρετικά χρήσιμες (ειδικά αυτές για τον κινητήρα), και μου δίνουν επιπλέον ιδέες! : : Η διαμόρφωση του οχήματος θα είναι κάτι μεταξύ expedition και υψηλής αισθητικής καγκουριάς! ;D Οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό σκέψη - διαμόρφωση, αλλά σου λέω μόνο ένα: επειδή το project μού αρέσει πάαααρα πολύ, δεν θα το λυπηθώ καθόλου! [= θα δείτε τις περισσότερες scratchιες σε μοντέλο μου ever...]. Το καλό της ιστορίας είναι οτι στο Unimog υπάρχουν πραγματικά αναρίθμητες διαμορφώσεις, συνεπώς, ό,τι και να φτιάξει κάποιος, κανένας δεν μπορεί να πει οτι είναι λάθος! Επειδή όμως εσύ είσαι "ο καθ' ύλην αρμόδιος" σε ζητήματα φορτηγών, θα χρειαστώ τη βοήθειά σου, και είμαι βέβαιος οτι θα την έχω απλόχερα! Θα σου στείλω ΡΜ με λεπτομέρειες... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 16, 2013 19:12:35 GMT 2
Γεια σου Νεκ!!! Εδω ειμαι βεβαια που αλλου; Οσο και να μην μπορω παντα γυρναω στον τοπο του...αθληματος!!! Εννοειται οτι θα βοηθησω σε οτι θες, οσο για εικονες αναφορας θα σου ποσταρω οτι βρισκω ενδιαφερον μιας και εχω χρονο για ψαξιμο και στο τελος εσυ κρατας οτι θες! Τσεκαρε τα παρακατω μια στιγμη... suchen.mobile.de/lkw-inserat/mercedes-benz-unimog-u-1300-l-rallye/141393703.html?lang=en Μου αρεσει ο συνδιασμος χρωματων επισης δινει μια ιδεα για το εσωτερικο... www.rockymountainmoggers.com/links.html Μου επιτρεπεις την εκφραση... Παρε να χεις!!! Οτι υπαρχει στον μικρο πλανητη μας για το unimog ... ... H σελιδα ειναι απλα :respect: Αυτα προς το παρον...Τα λεμε : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 18, 2013 13:50:52 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2013 14:39:45 GMT 2
Φίλε, βλέπω το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα! : : : : Μερικές από τις φωτό είναι πολύ χρήσιμες (αν και το δεύτερο link αρνείται πεισματικά να μου το ανοίξει ), όπως επίσης και η λίστα με τα "καλούδια" που χρειάζεται η έκδοση expedition [πάω να ψάξω το αγγλοελληνικό λεξικό μου... ;D ], θα χρησιμοποιηθούν όλα άμεσα! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2013 18:15:57 GMT 2
αν και το δεύτερο link αρνείται πεισματικά να μου το ανοίξει Tα link διορθώθηκαν
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2013 19:54:24 GMT 2
Με πολλή χαρά διαπιστώνω οτι και τα "υψηλά κλιμάκια" του forum παρακολουθούν από κοντά το project μου! ;D Ευχαριστώ για την άμεση επέμβαση! Οι φωτό είναι από το αγωνιστικό όχημα που μου παραχώρησε ο Γιάννης (jvolume), και είναι πραγματικά χρήσιμες! Όσο για το roll cage, θα γίνει όμοιο με αυτό, αφού άλλωστε το υποσχέθηκα στον Γιάννη! Υ.Γ. προς τα "υψηλά κλιμάκια": μήπως σας περισσεύουν καθόλου προβολείς; ;D Το project θα χρειαστεί τουλάχιστον 4+2 (+2, αν βρεθούν)... : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 18, 2013 21:05:02 GMT 2
Καλησπερα! Νεκ εχω καμια δεκαρια προβολεις εγω, οσο για τα λοιπα θα σε ενημερωσω αυριο...
Υ.Γ. Μπραβο Γιωργο για την σωτηρια επεμβαση!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 25, 2013 12:11:18 GMT 2
Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν: Κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης του ασθενούς που διεκομίσθη ενώπιόν μας, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο χειρουργείο. Ο ασθενής τοποθετήθηκε άμεσα στην χειρουργική κλίνη, και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα εργαλεία
υποβλήθηκε στις εξής κρίσιμες εγχειρητικές επεμβάσεις: 1) Αδειάστηκαν οι γρίλιες της μάσκας. 2) Ανοίχθηκε η θυρίδα της οροφής. [Ο χειρουργούμενος, ως ex-military όχημα, είχαν «κληρονομήσει» από την προηγούμενη θητεία του την θυρίδα στην οροφή της καμπίνας, όπου προσαρμοζόταν έστορας και πολυβόλο MG3 για αντιαεροπορική άμυνα, τα οποία μάλιστα χορηγεί το κιτ.] 3) Αφαιρέθηκε το καπώ. 4) Ανοίχθηκαν οι γρίλιες στην αριστερή πλευρά του καπώ. 5) Βελτιώθηκαν τα χερούλια των θυρών της καμπίνας, εξωτερικά και εσωτερικά, και ανοίχθηκε η «τσέπη» για την τοποθέτηση μικροαντικειμένων στο εσωτερικό της αριστερής θύρας. Τα κενά που δημιουργήθηκαν καλύφθηκαν με κομμάτια της "πανταχού παρούσας" τηλεκάρτας
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ανωτέρω επεμβάσεων, ο εγχειρισθείς μεταφέρθηκε σε κλίνη της μονάδας εντατικής θεραπείας, όπου και θα παραμείνει για ανάνηψη. Στο μεταξύ, και αμέσως μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, προγραμματίζονται δυο ακόμη επεμβάσεις : 1) προσθετική μεταμόσχευση 2 βραχιόνων στο καπώ, προκειμένου αυτό να καταστεί λειτουργικό, αφού βεβαίως πρώτα ελεγχθεί η συμβατότητα του μοσχεύματος (προερχόμενου από «πειραγμένο» Civic), και 2) τροποποίηση του βραχίονα στήριξης του καπακιού της οροφής, προκειμένου και αυτό να καταστεί λειτουργικό. Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νέο ανακοινωθέν. Ευχαριστούμε για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας! : : Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Αριστόδημος Νυστέρης, MD, Χειρουργός - Μηχανολόγος. ;D ;D ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 25, 2013 12:32:20 GMT 2
Αγαπητέ κε Αριστόδημε Νυστέρη,
Παρακολουθόντας τις δύσκολες επεμβάσεις στον ασθενή UNIMOG U-1300 L "Safari", θα ήθελα να συνγχαρώ προσοπικώς για την άψογη εκτέλεση και να ευχηθώ στον πάσχοντα γρήγορη ανάρωση και καλή επιτυχία στις επόμενες ¨πλαστικές¨ επεμβάσεις.
Dr. Καληφρονάς Ορέστης, Χειρούργος Ορθοπεδικός - Άνεργος.
|
|
|
Post by alex78 on Feb 25, 2013 12:39:42 GMT 2
Καλημέρα Νεκτάριε! Τρομερό το ιατρικό ανακοινωθέν.......ε, sorry το update ήθελα να πώ , το πες και το κανες πάντως, θα μας ''ταράξεις'' στην scrath-ιά...... ;D, καλή συνέχεια φίλε!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 25, 2013 13:53:38 GMT 2
Γιατρέ μου θα μας τρελάνεις!!!! Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τρυπάνι μιλάμε έτσι : : Για τις γρύλιες στην μάσκα, απλά :respect: για την υπομονή : : Ξεκίνησες πολύ πολύ δυναμικά και αναμένω την συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον! Καλή συνέχεια
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 25, 2013 14:19:42 GMT 2
Αγόρασες το τρυπανάκι και του έχεις δώσει να καταλάβει... ;D ;D Μπράβο σου πολύ ωραίες οι αισθητικές επεμβάσεις σου... Καλή συνέχεια!!!!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2013 19:01:35 GMT 2
Νεκτάριε, καταπληκτική δουλειά. Αξιοποίησες στο έπακρο τα νέα σου παιχνίδια. Μπράβο φίλε μου... Μια και κόβεις - ράβεις, ξήλωσε και το χαζοσηματάκι της Mercedes από το καπό. Όλο και κάποιος θα έχει ένα dry transfer να σου δανείσει. Θα δείχνει καλύτερο Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 25, 2013 20:08:01 GMT 2
Φίλοι μου, Dr. Σπύρο, Αλέξηδες και Γιώργηδες ;D σας ευχαριστώ πολύ για τα επαινετικά σας σχόλια! Χαίρομαι που σας άρεσε το πρώτο "πακέτο" από σκρατσιές, και σας υπόσχομαι να δείτε αρκετές ακόμη! Πράγματι, το τρυπανάκι κάνει απόσβεση με ταχύτατους ρυθμούς! Γιώργο, για το σηματάκι έχεις δίκαιο! Ας βρεθεί "αντικαταστάτης", και το ξηλώνω στη στιγμή, με πολλή χαρά! : :
|
|