dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 27, 2013 21:05:52 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά με το ηλεκτρόδιο, την πάστα μπορείς να την βγάλεις και χρησιμοποιώντας ένα πενσακι!!! Βεβαία το ανοξείδωτο, θα διαφωνήσω, είναι πολύ σκληρό μέταλλο!! και πολύ δύσκολο στην κατεργασία του, θέλει ειδικά τρυπάνια κτλ. όμως αν χτυπήσεις το ηλεκτρόδιο με την βάρια, είναι φυσικό και επόμενο να το στραβώσεις η να το πληγώσεις!!! Όπως και να έχει, πολύ καλή ιδέα και ίσως αν μου έρθει η όρεξη να φτιάξω και εγώ το δικό μου να το προσπαθήσω!!! Καλή συνέχεια : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 27, 2013 22:21:38 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Το ανοξείδωτο ειναι οντος σκληρό σαν μέταλλο και θέλει ειδικά τρυπάνια και υγρά κοπής.Παίζουν ρόλο η πρόωση και οι στροφές του εργαλείου που δουλέυεις πάντα. Ανοξείδωτα υπαρχουν σε δίαφορες σκληρότητες. Δεν ειναι ολα ίδια. Σύμφωνα με την σκληρότητα επιλέγεις και το ηλεκτρόδιο που θα κάνεις την κόλληση.Αν η κόλληση δεν ειναι ομοιογενής η θα σκουριάσει ή θα σπάσει. Τα ηλεκτρόδια που πουλάνε τα χρωματοπωλεία με το κιλό ειναι μαλακά. Την πάστα την βγάζεις και με ενα γυαλόχαρτο αμα γουστάρεις. Το σφυράκι της φωτο ειναι μινιον ;D Παρ'όλλα αυτά αν το χτυπήσεις με δύναμη θα κάνει σημάδι στο ηεκτρόδιο. Σου λέω να το προσπαθήσεις φίλε!!!το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει στα σίγουρα. Φιλικά Ηλίας : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on May 12, 2013 20:05:53 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on May 12, 2013 20:20:24 GMT 2
Ηλία καλησπέρα και Χρόνια Πολλά !
Απίστευτα ποιοτική και καθαρή δουλειά φίλε !!!
Όσο για την τεχνική με τις λάμπες πολύ χρήσιμη και έξυπνη λύση...
Καλή συνέχεια !
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on May 12, 2013 20:23:08 GMT 2
Ετσι συνέχισε να μας τρελαίνεις!!!!! Μετά τις εργασίες στον τόρνο ήρθαν και οι λαμπές ιδιοκατασκευή και δεν ξέρω ακόμα τί μας περιμένει!!! Πόλύ όμορφες λεπτομέρειες και τεχνικές που πρέπει να μπούν στα to do στο επόμενο δίκυκλο όποτε αυτό ξεκινήσει Σε αναμονή της συνέχειας
|
|
|
Post by alex78 on May 12, 2013 20:29:54 GMT 2
Ηλία καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Σε κάθε σου update μας αποζημιώνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το εύρος πληροφοριών που μας παρέχεις τόσο απλόχερα και βέβαια με την εξαιρετική σου δουλειά, σ' ευχαριστούμε φίλε!! :respect: Αλέξης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 12, 2013 22:52:42 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία και χρόνια πολλά!!! Πολύ ωραία δουλειά στις μανέτες φίλε, και οι λάμπες είναι κουκλίτσες. Θα μπορούσε άραγε αντί για στρώσεις βερνικιού να γίνει η ίδια δουλειά βάζοντας από μια σταγόνα εποξικής κόλλας δύο συστατικών; Καλή συνέχεια!!! Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 13, 2013 9:20:52 GMT 2
Ηλία φοβερές οι εργασίες φίλε!
Πεντακάθαρη δουλειά και προσεγμένη λεπτομέρεια!
:respect:
|
|
|
Post by nektarios on May 15, 2013 11:11:32 GMT 2
Ηλία, η δουλειά σου είναι πολύ προσεγμένη και μεθοδική, με έμφαση στη λεπτομέρεια και με πολλές ιδέες για νέες τεχνικές! : : : : Η ιδέα για τις λάμπες είναι πολύ έξυπνη, θα τη χρησιμοποιήσω για να φτιάξω... φώτα ναυτιλίας! ;D Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 15, 2013 20:06:10 GMT 2
Ηλία, εντυπωσιακή και καθαρή δουλειά, όπως πάντα άλλωστε. Και μάλιστα είναι διανθισμένη με πολλά τιπς και τεχνικές. Μπράβο φίλε μου και καλή συνέχεια : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on May 17, 2013 18:53:37 GMT 2
Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο φίλε Βασίλη χαρά μου ειναι να μοιράζομαι τεχνικές.Δικές μου ή που έχω διαβάσει κατα καιρούς.Σε ευχαριστώ πολύ!! Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ Πατρίδα!!! Απόστολε σίγουρα θα κάνει και η εποξική δουλειά...Οτι τον βολέυει τον καθένα μας φίλε!!Σε ευχαριστώ πολύ... Να σαι καλά Αλέξη σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!!! Νεκτάριε φίλε σε ευχαριστώ πολύ Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο.Και Πολύχρονος(Αν και καθυστερημένα.... ;D) Να ειστε όλοι καλά σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά!!! Ηλίας : :
|
|