|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 21:21:30 GMT 2
Προδρομε σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 14, 2012 20:26:01 GMT 2
Καλησπέρα Χρηστάρα, Απίθανο το τραίλερ. Μπράβο, μπράβο, μπραβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 13, 2013 21:28:26 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 14, 2013 9:44:14 GMT 2
Φίλε είναι πάρα πολύ ωραίο, τόσο σαν σύλληψη όσο και σαν εκτέλεση! :respect: Μέχρι τώρα μού είχε διαφύγει τελείως, μόλις σήμερα το είδα! Είναι προφανές οτι τη σκρατσιά την κατέχεις! Καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 14, 2013 17:52:43 GMT 2
Χρήστο, πολύ καθαρή σκρατσοδουλειά. Για μένα, από τις πιο μερακλίδικες κατασκευές σου. Εdit ιδέα... Νομίζω ότι η Evergreen κυκλοφορεί φύλλο με αντιολισθητική επιφάνεια. Επίσης υπάρχουν PE. Αν έβαζες δύο λωρίδες, στο χώρο που πατάει το αυτοκίνητο? Καλά τελειώματα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 14, 2013 18:16:17 GMT 2
Χρηστάρα φοβερή και πεντακάθαρη δουλειά φίλε! Για μένα όπως σου έχω πεί κοίτα να ψαχτείς και να το βγάλεις σε κιτ
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Oct 14, 2013 19:47:19 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά!!Ανυπομονώ να το δω κι απο κοντά στην έκθεση
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 14, 2013 21:25:58 GMT 2
Φίλε είναι πάρα πολύ ωραίο, τόσο σαν σύλληψη όσο και σαν εκτέλεση! Μέχρι τώρα μού είχε διαφύγει τελείως, μόλις σήμερα το είδα! Είναι προφανές οτι τη σκρατσιά την κατέχεις! Καλά τελειώματα! Νεκτάριε η ιδέα τρυγύριζε για χρόνια στο μυαλό μου και ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί!! Σ'ευχαριστω!! Χρήστο, πολύ καθαρή σκρατσοδουλειά. Για μένα, από τις πιο μερακλίδικες κατασκευές σου. Εdit ιδέα... Νομίζω ότι η Evergreen κυκλοφορεί φύλλο με αντιολισθητική επιφάνεια. Επίσης υπάρχουν PE. Αν έβαζες δύο λωρίδες, στο χώρο που πατάει το αυτοκίνητο? Καλά τελειώματα... Κοκκινίζω ’ντμιν ;D ;D Σ'ευχαριστω πολύ!! Μωρέ δίκιο έχεις άλλα έπρεπε να γίνει απο την αρχή....τώρα θα παίξω με wash και σκιάσεις να το βολέψω... Σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερο...και σύντομα μάλιστα Χρηστάρα φοβερή και πεντακάθαρη δουλειά φίλε! Για μένα όπως σου έχω πεί κοίτα να ψαχτείς και να το βγάλεις σε κιτ Αλέξανδρε θυμάμαι που το είχαμε πεί από κοντά!! Υπάρχει σαν σκέψη άλλα θελω να το δω τελειωμένο πρώτα Σκέφτομαι να φτιάξω και ένα δεύτερο (πιο απλό όμως) και μιάς που θα κάνω την πτυχιακή με τα καλούπια, να το σπρώξω και αυτό ((Ο τζαμπατζής ;D )) Έχω ψηθεί και για τροχόσπιτο....ΑΓΡΙΑ Πολύ καλή δουλειά!!Ανυπομονώ να το δω κι απο κοντά στην έκθεση Χαίρομαι που σου αρέσει Δημήτρη!!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 14, 2013 21:47:14 GMT 2
Πραγματικά απόλαυση Χρήστο, ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά φίλε! :respect: : : : : : : Και πάμε τώρα: - Τα κυκλικά φύλλα πλαστικού τα κόβεις με κάποιο τρόπο? - Τι χρώμα θα το κάνεις? - Ποιό αγωνιστικό θα μεταφέρει? Αλέξης : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 15, 2013 16:43:56 GMT 2
Τι εφτιαξες ρε γιγαντα?!?! : : : : Μαθε τωρα τα των ρητινων, καλουπωματων και βγαλε κανα χαρτζιλικακι!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 16, 2013 19:15:36 GMT 2
Πραγματικά απόλαυση Χρήστο, ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά φίλε! Και πάμε τώρα: - Τα κυκλικά φύλλα πλαστικού τα κόβεις με κάποιο τρόπο? - Τι χρώμα θα το κάνεις? - Ποιό αγωνιστικό θα μεταφέρει? Αλέξης Αλέξη σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια -με τούτο εδώ το μαραφέτι: imshopping.rediff.com/imgshop/600-600/shopping/pixs/15469/c/ccutter._dafa-compass-cutter-perfect-for-cutting-papers-films-leather-vinyl-rubber.jpg(υπάρχει στα μοντελομάγαζα) -κατι σε γαλβανιζέ-αλουμίνιο -είναι στα μέτρα αυτοκινήτων WRC, Rally κλπ....αρχικά θα μείνει μόνο του...αργότερα ίσως βρεί ταίρι Τι εφτιαξες ρε γιγαντα?!?! Μαθε τωρα τα των ρητινων, καλουπωματων και βγαλε κανα χαρτζιλικακι! Δημήτρη μάλλον πάμε για σπουδαία πράγματα!!! Πτυχιακή: Καλούπια + Έγχυση ρητήνης σε συσκευή κενού Θα ενημερωθείτε κατάλληλα
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Oct 16, 2013 21:34:03 GMT 2
πολύ προσεγμένη δουλειά τόσο στην εκτέλεση όσο και στην παρουσίαση!! : : μια ερώτηση: γιατί οι τροχοι δεν είναι ευθυγραμισμένοι με τους αξονές(χαλκινοι ραβδοι)
|
|
|
Post by rous74 on Oct 20, 2013 10:29:13 GMT 2
Χρήστο πολύ όμορφο και κυρίως μελετημένο στην κατασκευή του το τρέιλερ !!
Ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά !
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 22, 2013 20:46:36 GMT 2
πολύ προσεγμένη δουλειά τόσο στην εκτέλεση όσο και στην παρουσίαση!! μια ερώτηση: γιατί οι τροχοι δεν είναι ευθυγραμισμένοι με τους αξονές(χαλκινοι ραβδοι) Γιώργο σ'ευχαριστώ Οι άξονες είναι τύπου Ράβδου-Στρέψης οι οποίοι έχουν αυτη τη μορφή: Έχω κάνει μία απλοποιημένη αντιγραφή τους Χρήστο πολύ όμορφο και κυρίως μελετημένο στην κατασκευή του το τρέιλερ !! Ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά ! Ανδρέα σ'ευχαριστω πολύ
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 10, 2014 21:38:50 GMT 2
|
|
|
Post by manos13 on Jul 10, 2014 23:15:45 GMT 2
Χρηστο εγραψες!!
|
|