|
Post by procrossaro on Dec 4, 2012 15:45:20 GMT 2
Ανυπομονώ να δω τι έχεις στο μυαλό σου!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 4, 2012 16:31:14 GMT 2
Ο σχιζοφρενης δολοφονος με τον ταχυτροχο!!! Δωσε πονο Γιαννη!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2012 17:31:47 GMT 2
Αρχίσαμε τα άγρια... Ρε συ τζόνυ βου, ένα αυτοκίνητο νορμάλ δεν μπορείς να φτιάξεις. Τι σου έφταιξε το φτωχό το λιμουζινάκι ;D Ααα, και η φώτο με το Trabant πάνω στη αφίσα Ferrari, είναι όλα τα λεφτά λέμε : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2012 17:35:09 GMT 2
Σφάχτο Γιάνναρε σφάχτο να γουστάρουμε !!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Αγάπιος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 4, 2012 19:20:30 GMT 2
Μάλλον το βλέπω καρφωμένο σε καμιά κολώνα σε στυλ διόραμα... Γιαννη ανυπομονώ να δω την συνέχεια!!!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 7, 2012 14:29:22 GMT 2
Φιλοι μου τι κανετε; Αφου σας ευχαριστησω ολους για τα σχολια σας, να σας πω επιτελους τι ετοιμαζω...Οπως πολυ σωστα καταλαβατε παω για το πρωτο μου διοραματακι...Εχω φανταστει το traby παρατημενο στην ακρη του δρομου , καθισμενο στο πλαι (στην αριστερη του μερια συγγεκριμενα) . Κατι τετοιο... Ολος ενθουσιασμος της κατασκευης δεν μου επετρεψε να τραβαω φωτο απλα θα σας δειξω σε ποιο σημειο ειμαι τωρα ... Εχει γινει chipping στο (πλαστικο) αμαξωμα, και εχουν προστεθει σκουριες στο ( μεταλικο) σασι , στον κινητηρα και τις ζαντες. Ωραια ιδεα δεν ειναι; (συγνωμη αλλα εχω ενθουσιαστει ) Για πειτε μου τη γνωμη σας... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 7, 2012 14:42:22 GMT 2
Αψογος : : : : : : Δες αν μπορεις να κανεις το οτιδηποτε στα λαστιχα, κριμα να φαινονται καινουρια
|
|
|
Post by rous74 on Dec 7, 2012 16:26:41 GMT 2
Γιάννη πολύ ωραία η ιδέα σου, μπράβο !!
Δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό απο σένα...
Καλά τελειώματα πλέον...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 7, 2012 17:37:32 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 7, 2012 17:57:49 GMT 2
Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2012 18:29:35 GMT 2
Τρομερές οι φθορές Τζόνυ... (Περιμένω βέβαια και το ανάλογο θέμα στις τεχνικές, όταν έχεις χρόνο φυσικά). Για brainstorming : Μήπως πρέπει όταν βάλεις τις επενδύσεις στις πόρτες, στη δεξιά να φτιάξεις και τα υπολείμματα του μηχανισμού ανοίγματος τους, που φαίνονται μέσα από το φτερό που λείπει. Καλή συνέχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 7, 2012 18:36:26 GMT 2
Η σκουριές στο μπροστινό τμήμα έιναι απίστευτα αληθοφανές... Μπράβο!!!!!!!!!! Πιστέυω πως θα βγει πάρα πολυ ωραίο διόραμα...Θα προτιμούσα βέβαια να πάταει κανονικά στο έδαφος και όχι στο πλάι...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 7, 2012 20:29:01 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους, χαιρομαι που σας αρεσει (ουφ!!! )... Γιωργο σχετικα με το...brainstorming ωραια ιδεα αλλα οταν φτασω σε αυτο το σημειο θα εχω τη βοηθεια σου φανταστικε κυριε διαχειριστα; Βεβαια δεν ξερω αν η ''ταπετσαρια'' αφηνει χωρο για τον μηχανισμο...Θα το δω το πρωι και θα ενημερωσω, το πολυ πολυ να την παραλειψω στην μια πορτα. Εχω και μια ωραια ιδεα για τα καθισματα αλλα θα σας την πω οταν ασχοληθω μαζι τους ,ετσι για να εχουμε και λιγο σασπενς.... Επισης εχω αλλη μια ιδεα για τα τζαμια... Και αλλη μια για λιγα καλωδια... Να με συγχωρειτε που σας πρηζω αλλα εχω ενθουσιαστει απιστευτα με το διοραματακι και το traby και φυσικα θα την πληρωσετε εσεις : : : : : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 8, 2012 12:04:29 GMT 2
Καλημερα σε ολους! Βρε παιδια , απο τι υλικο να ειναι φτιαγμενο το πατωμα του πορτ παγκαζ; Πλαστικο;, σιδερο; Για βοηθατε...
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 8, 2012 20:55:31 GMT 2
Γιάννη μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζεις το θέμα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορείς να δώσεις ακόμα περισσότερη "καταστροφή". Δες αυτήν τη φωτό, για ιδέες για το διόραμα σου. Θα έχει ενδιαφέρον να έχει χτυπήσει το Trabant: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b3/Verrosteter_Trabant_%282%29.jpgΓιάννη δες αυτή τη φωτογραφία: farm6.static.flickr.com/5282/5321148781_f791732194.jpgΕδώ βλέπεις ΟΛΑ τα μεταλλικά τμήματα του αυτοκινήτου. Το πάτωμα του πορτμπαγκάζ, όπως και όλο το πάτωμα ήταν μεταλλικό. Παρόλα αυτά πιο πολύ σάπιζε στους μαρσπιέδες, και ειδικά εκεί που ενωνόντουστα με τα Β-pillars. Οπότε από κάτω μπορείς να σφάξεις με την ησυχία σου όσο θέλεις. Στο βίντεο από την καγκουροεκπομπή που έβαλα, κοντά στα 11 λεπτά δείχνει πως μοιάζει περίπου ένα αρκετά σαπισμένο Trabant που χρησιμοποιείται. Οπότε εσύ μπορείς να το πας μερικά βήματα παρακάτω. Επίσης μη βλέπεις το πλαστικό για εχθρό σου. Μπορεί να μη σάπιζε, αλλά και έσπαγε, και έλιωνε. Δες τις παρακάτω: www.flickr.com/photos/cityofdust/7289567760/farm1.static.flickr.com/32/58574531_8cd5b86ac0.jpgΟπότε προχώρα γερά. Θα βγει πολύ ενδιαφέρων διόραμα.
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 12, 2012 13:39:28 GMT 2
Γεια και χαρα σε ολους απο την βροχερη πλην ζεστή ( : : ) Ιεραπετρα ! Να σας πω οτι το project βρισκεται στο σημειο του εσωτερικου (οτι θα εχει απομεινει απο αυτο ) και συγγεκριμενα στα καθισματα και στις ταπετσαριες...Εχω φανταστει οτι εχει ενα καθισμα ξεσκισμενο, διπλα βρισκεται μονο η βαση του αλλου, η επενδυση του ουρανου κρεμεται ενω δεν ξερω αν θα εχει ταμπλω...Θα δουμε στην πορεια. Οριστε και μια φωτο του καθισματος Αυτα προς το παρον ... καλα να περνατε! Τα ξαναλεμε συντομα Προδρομε σε ευχαριστω γιατι πανω που παω να κανω την πατατα μου, εμφανιζεσαι σαν απο μηχανης θεος και με τις γνωσεις σου με ξελασπωνεις...Να σαι καλα φιλε μου! : : : : : :
|
|