.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Nov 20, 2012 13:12:12 GMT 2
Aγαπιε με καταλαβες ε; θελω να κρυφτω και... η χαρα δεν με αφηνει!!!! ;D
|
|
|
Post by nektarios on Nov 20, 2012 13:34:38 GMT 2
Χαίρετε! Πρώτα από όλα, εύχομαι στον Αγάπιο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα! : : Και πάμε στη συμμετοχή μου… Στο απόθεμά μου υπάρχουν 2 «υποψήφια» θύ οχήματα, και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να επιλέξω το ποιο θα φτιάξω. Πρόκειται για ένα «κλασικό» [Honda] και ένα «ιδιαίτερο» [Honda]… ;D Το «κλασικό» είναι το S-800, γνωστό φαντάζομαι σε όλους σας. Πρόκειται για το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της εταιρίας, και συγχρόνως το πρώτο της roadster. Κυκλοφόρησε το 1967, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στην Ιαπωνία όσο και έξω από αυτήν, ενώ συμμετείχε και σε πολλούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του φημισμένου αγώνα αντοχής των 500 χλμ. του Nurburgring. Το κιτ είναι αυτό: Αν επιλεγεί, το όχημα θα γίνει μεν πολιτικό, αλλά «αγωνιστικών προδιαγραφών» (hard top, με bucket καθίσματα και αγωνιστικού τύπου ζώνες ασφαλείας, roll bar στο προσκέφαλο του οδηγού, σιδερένιες ζάντες, και βαμμένο με racing white, το επίσημο αγωνιστικό χρώμα της Honda, αν καταφέρω να το βρω… ), με εξαρτήματα που όλα περιέχονται στο κιτ. Το «ιδιαίτερο» είναι το Life Step Van, ένα όχημα ελάχιστα γνωστό, που ωστόσο αποτέλεσε το πρώτο minivan ολόκληρης της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, και έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στη χώρα του, τόσο ως μικρό επαγγελματικό όσο και ως όχημα ελευθέρου χρόνου. Μοιραζόταν το σασί, τον κινητήρα και τις επιδόσεις του γνωστού σας Vamos. Το κιτ είναι αυτό: Αν επιλεγεί, θα φτιαχτεί custom, με αρκετά επιπλέον αξεσουάρ, που είτε περιλαμβάνονται στο κιτ (όπως «φουσκωμένα» φτερά, προβολείς στον προφυλακτήρα, σκάλα και μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος, κ.λπ.), είτε θα βρεθούν κατόπιν ανασκαφής στο spare box, ενώ θα βαφεί σε χρώμα που πιθανότατα δεν θα περνάει απαρατήρητο! Η κατάθεση της γνώμης σας είναι πολύ σημαντική!... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 20, 2012 13:50:09 GMT 2
Καλησπέρα Νεκτάριε,
Καταρχήν καλή επιτυχία στην κατασκευή σου όποια και αν είναι αυτή !
Εγώ θα επέλεγα το "κλασσικό" honda το S-800 δηλαδή γιατί μ' αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο... Ειδικά με αυτά που σκέφτεσαι να προσθέσεις πιστεύω ότι θα είναι κουκλί !
|
|
|
Post by alex78 on Nov 20, 2012 19:40:05 GMT 2
Νεκτάριε πιστεύω οτι προλαβαίνεις άνετα και τα δύο (6 μήνες άλλωστε είναι αυτοί......), αλλα θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το S-800 που δείχνει πιό ''οικείο'' στο μάτι και με πιό ρετρώ γραμμές! Όπως και να χει καλή αρχή σε ότι αποφασίσεις να φτιάξεις φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 20, 2012 19:46:57 GMT 2
Φτάνοντας στην εκκίνηση του GB μας, έχουν ανατραπεί πλήρως οι ρόλοι... Ο Γιάννης θα φτιάξει αυτοκίνητο... ?....Ο Χρηστάκης πολιτικό όχημα ( WOW ) σε μέγεθος "τσέπης" κυριολεκτικά και ο Νεκ (οποία έκπληξη!!) Honda... Προς το παρόν μετράμε επτά συμμετοχές χωρίς τη δική μου... Κοιτάζοντας το stock μου, υπήρχαν 3 αμερικανιές που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος καθώς και το Torino που βρίσκεται στα σκαριά...(αυτό προτίμησα αφού ανοίχτηκε εκτός GB εκεί και να παραμείνει) Παρόλα αυτά, λέω να κάνω τη διαφορά και να πάρω μέρος στο GB με δίτροχο και δή ευρωπαϊκής κατασκευής.. Εδώ λοιπόν η δική μου συμμετοχή: Ίσως το πιο διαχρονικό δίτροχο που κατασκευάστηκε ποτέ... Καλές κατασκευές σε όλους εύχομαι Φιλικά, Αγάπιος
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 21, 2012 1:02:20 GMT 2
Υποψήφια:
Arii toyota 2000GT χάλια λεπτομέρειες. Λειψό εσωτερικό
Tamiya 89652 Volkswagen Karmann-Ghia Coupe
To Hasegawa HC-18 Nissan Fairlady Z432R γίνεται δεκτό?
Το κιτ γράφει πάνω 1970 αλλά το μοντέλο παρουσιάστικε Ιαπωνία το 1969
Θα αγοράσω επί τούτου...
Γλυκοκοίταζα μια ferrari Daytona αλλά η Fujimi μάλλον υπερτιμολογεί...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 21, 2012 13:40:48 GMT 2
Ενδιαφέρουσες επιλογές από όλους σας! Νεκτάριε θα πήγαινα για το βαν, μιας και το θεωρώ πολύ ιδιαίτερο και θεματικά και ιστορικά! Αγάπιε η βέσπα είναι σουπερ επιλογή και αν την βάψεις και στα ιταλικά χρώματα, θα βγει στολιδάκι : : Παναγιώτη θα πήγαινα με κλειστά μάτια για το Ghia! Είναι φοβερή κιτάρα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 22, 2012 1:05:57 GMT 2
Tamiya Karmann Ghia έκλεισε! Το φαντάζομαι χαμηλωμένο ελαφρώς και σε χρυσο-καφέ, σκούρο μπλε περλέ ή πορτοκαλί πέρλα... Ο Θεός της καγκουριάς να βάλει το χέρι του χαχχαχαχαχα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 22, 2012 1:11:40 GMT 2
Βρε κάγκαροι...Κλασικα πολιτικά οχήματα είπαμε και έγινε της καγκουριάς εδώ μέσα... ;D ;D
Μήπως να βάψω τη βέσπα πράσινο μεταλλικό με λεοπάρ σέλα? ;P ;P
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 22, 2012 1:14:56 GMT 2
Αγάπιε, για μένα βέσπα = Λευκή πέρλα με καφεκόκκινο δέρμα στη σέλα...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 22, 2012 12:24:48 GMT 2
Παναγιώτη χαίρομαι πολύ για την επιλογή σου φίλε!
Είναι ΤΟ κιτ για καγκουριά/DUB!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 22, 2012 14:43:29 GMT 2
Βρε κάγκαροι...Κλασικα πολιτικά οχήματα είπαμε και έγινε της καγκουριάς εδώ μέσα... ;D ;D Μήπως να βάψω τη βέσπα πράσινο μεταλλικό με λεοπάρ σέλα? ;P ;P Aσε γιατί είμαι να σκάσω που τα περισσότερα αυτοκίνητα (διαθέσιμα σε κιτ νορμάλ τιμής) που γουστάρω από πολιτικά είναι μετά το 1970. Τα 50-60's είναι απίστευτα χρόνια για τα υπέροχα ιταλικά αγωνιστικά. Το ghia αλλιώς θα ήταν 7 επιλογή... Έτσι λοιπόν χωρίς να το παρακάνω με customιες, ο μόνος τρόπος να βγάλω το άχτι μου είναι ναδιαλέξω κάτι τρελό σε χρώμα. Zero paints ετοιμαστείτε χαχαχα ;D
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 23, 2012 3:49:49 GMT 2
Λοιπον παιδια ανοιξα την ντουλαπα μου με τα αφτιαχτα 24αρια και αποφασισα οτι ηρθε η ωρα της φανταχτερης κυριας να βγει απο το κουτι! Τι λετε ?
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 23, 2012 10:13:49 GMT 2
Σωστός!!!
Ωραία θέματα είναι επίσης η ανοιχτές corvette του '63 και του '69
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 23, 2012 11:07:59 GMT 2
Καλημέρα Μάνο,
ήμουν σίγουρος ότι θα δούμε κάτι τέτοιο απο σένα.. Είμαι γνωστός αμερικανόφιλος (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ;D ) και για να μην κάνω τα ίδια και τα ίδια διάλεξα να απέχω για αυτό το GB τουλάχιστον από τα αμερικάνικα... Και χαίρομαι ιδιαίτερα που κάποιος άλλος θα φτιάξει... Με το καλό να το ξεκινήσεις!!
Παναγιώτη, προσωπικά θεωρώ τις Corvette του 57(μονοφάναρη) και περισσότερο του 58 (διπλοφάναρη) τις πιο καλαίσθητες corvette που κυκλοφόρησαν ποτέ... Αλλά ώς συνήθως, Περι ορέξεως -> η πίτα της επιλογής σας....
Αγάπιος
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Nov 23, 2012 11:36:36 GMT 2
Αγάπιε γράψε λάθος. Έμπλεξα τις χρονολογίες... Αλλά μάλλον η πιο όμορφη είναι η μονοφάναρη. Σπιτική σπανακότητα με πολύ τυρί... ;D ;D ;D
|
|