Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 5, 2013 10:02:33 GMT 2
Κύριοι σας ευχαριστώ τα μάλλα.
Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 1:07:43 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 6:26:52 GMT 2
Φίλε Σπύρο τρομερή δουλειά με εξαιρετικό αποτέλεσμα !! Θερμά συγχαρητήρια που κατάφερες να το ολοκληρώσεις παρά τις αντιξοότητες που συνάντησες !!! Για την συνέχεια τι μας έχεις......? Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2013 9:56:08 GMT 2
Σπύρο σε ζόρισε το μηχανάκι, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Ίσως να έβαζα ένα κάλυμμα στη βίδα του πιρουνιού (από πάνω) - αλλά δεν ξέρω πως είναι το πραγματικό. Το λέω σαν ιδέα γιατί μπορείς να το προσθέσεις και τώρα, αν είναι ορθό αυτό που λέω. ΥΓ. Μην ξεχάσεις να την ανεβάσεις και στα completed...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 10:31:02 GMT 2
Για την συνέχεια τι μας έχεις......? Αλέξης Φίλε Αλέξη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο αφορά το επόμενο... θυμάσαι το μηχανάκι που έλιωσα στο φούρνο; αυτό μπορεί να παλέψω και θα δούμε τι θα βγεί. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 10:36:34 GMT 2
Σπύρο σε ζόρισε το μηχανάκι, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Ίσως να έβαζα ένα κάλυμμα στη βίδα του πιρουνιού (από πάνω) - αλλά δεν ξέρω πως είναι το πραγματικό. Το λέω σαν ιδέα γιατί μπορείς να το προσθέσεις και τώρα, αν είναι ορθό αυτό που λέω. ΥΓ. Μην ξεχάσεις να την ανεβάσεις και στα completed... Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσει το μοντέλο. Όσον αφορά την κεντρική βίδα στο πιρούνι, σε όλα τα μηχανάκια που έχω φτιάξει μου κάθεται στον λαιμό. Όποιος έχει κάποια ιδέα καλό είναι να μας την πεί, γιατί πιστέυω οτι και άλλοι συνάδελφοι έχουν το ίδιο θέμα. Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 14, 2013 10:46:35 GMT 2
Σπύρο, αν έβαζες ένα στρόγγυλο καπάκι από μήκος πλαστικού πάνω από τη βίδα? Επίσης επειδη είναι αγωνιστικό, αν τοποθετούσες ένα εξάγωνο παξιμάδι γύρω από τη βίδα (η κεφαλή της να βρίσκεται στην οπή του παξιμαδιού) και ή την έβαφες μαύρη ή έβαζες το καπάκι που είπαμε πριν. Ίσως είναι ανεδαφικά αυτά που λέω, γιατί δεν κατέχω το αντικείμενο, αλλά είναι οι πρώτες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 14, 2013 12:51:51 GMT 2
Σπύρο χαίρομαι πολύ τέλειωσες φίλε! Είναι πραγματικά όμορφη η κατασκευή! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 14, 2013 14:03:39 GMT 2
Σπύρο είναι πολύ όμορφη και καθαρή η κατασκευή σου φίλε !
Πολλά συγχαρητήρια !!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 14, 2013 14:55:52 GMT 2
Πολυ ομορφη η δουλεια σου Σπυρο. : : Το προβλημα με το παξιμαδι στην τιμονοπλακα το βρισκω και εγω συνεχεια μπροστα μου, και τις περισσοτερες φορες το αντιμετωπιζω με τον παρακατω τροπο. Με ενα τρυπανακι ελαφρα μεγαλυτερης διαμετρου απο το κεφαλι της βιδας, δημιουργω μια πατουρα γυρω απο την τρυπα ετσι ωστε το κεφαλι της βιδας να προσχωρησει περισσοτερο μεσα στο πλαστικο, μετα απο πανω τοποθετω καποιο απο τα παρακατω παξιμαδια τα οποια προοριζονται για τους αξονες των τροχων, αλλα ειναι ιδανικα και για τιμονοπλακες Ξερω οτι αποφευγεις να χρησιμοποιεις aftermarket αξεσουαρ αλλα για το συγκεκριμενο προβλημα νομιζω οτι ειναι μονοδρομος. Καλη συνεχεια. Κομνηνος.
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 20:48:32 GMT 2
Σπύρο, αν έβαζες ένα στρόγγυλο καπάκι από μήκος πλαστικού πάνω από τη βίδα? Επίσης επειδη είναι αγωνιστικό, αν τοποθετούσες ένα εξάγωνο παξιμάδι γύρω από τη βίδα (η κεφαλή της να βρίσκεται στην οπή του παξιμαδιού) και ή την έβαφες μαύρη ή έβαζες το καπάκι που είπαμε πριν. Ίσως είναι ανεδαφικά αυτά που λέω, γιατί δεν κατέχω το αντικείμενο, αλλά είναι οι πρώτες σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό. Γιώργο δεν είναι κακή ιδέα. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 20:49:24 GMT 2
Αλέξανδρε και Ανδρέα σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σας σχόλια.
Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 20:54:35 GMT 2
Πολυ ομορφη η δουλεια σου Σπυρο. : : Το προβλημα με το παξιμαδι στην τιμονοπλακα το βρισκω και εγω συνεχεια μπροστα μου, και τις περισσοτερες φορες το αντιμετωπιζω με τον παρακατω τροπο. Με ενα τρυπανακι ελαφρα μεγαλυτερης διαμετρου απο το κεφαλι της βιδας, δημιουργω μια πατουρα γυρω απο την τρυπα ετσι ωστε το κεφαλι της βιδας να προσχωρησει περισσοτερο μεσα στο πλαστικο, μετα απο πανω τοποθετω καποιο απο τα παρακατω παξιμαδια τα οποια προοριζονται για τους αξονες των τροχων, αλλα ειναι ιδανικα και για τιμονοπλακες Ξερω οτι αποφευγεις να χρησιμοποιεις aftermarket αξεσουαρ αλλα για το συγκεκριμενο προβλημα νομιζω οτι ειναι μονοδρομος. Καλη συνεχεια. Κομνηνος. Κομνηνέ πολύ σωστά τα λές. Αν δεν βρώ τρόπο στο επόμενο μοντέλο μάλλον δεν θα αποφύγω τα after market . Υ.Γ. Οι βίδες στο φερινκ είναι after market. Αν έχεις κανένα χαλασμένο ρολόι ευχαρίστως να το πάρω ;D ;D ;D
|
|