tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 30, 2012 17:05:51 GMT 2
Φιλε Ανδρεα μπραβο και για αυτο το μοντελο. : : : : : : το φινιρισμα που πετυχενεις ειναι επικο αδερφακι μου! υποβαλω τα σεβη μου. οσων αφορα τις εξατμισεις σε οσα μοντελα σου θυμαμε ,,,,,,, ειναι επιπεδου διδακτορικης διατριβης. μπραβο ξανα! : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 30, 2012 18:54:03 GMT 2
Αντώνη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το άκρως κολακευτικό σου σχόλιο !!!
Η χαρά για μένα είναι πολύ μεγάλη όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς μου έχει τόσο θετική ανταπόκριση !
Και πάλι ευχαριστώ...
|
|
|
Post by manos13 on Oct 31, 2012 13:31:52 GMT 2
Μια ομορφια
|
|
|
Post by rous74 on Oct 31, 2012 19:02:46 GMT 2
Μάνο σ' ευχαριστώ πολύ !
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 8, 2013 13:30:50 GMT 2
Καλημερα Ανδρεα!Αλλο ενα αψογο μοντελο απ τα χερακια σου! Ειμαι σχετικα φρεσκος στο φορουμ κι ετσι σιγα σιγα βλεπω τις παλιοτερες δουλειες σας στο γκαλερυ. Δεν ξερω αν κανω καλα , αλλα παιρνω το θαρρος να επισημανω 2-3 ευκολα διορθωσιμες παρατηρησεις , που μαλλον μονο εγω θα εβλεπα με το κολλημα που εχω. Λοιπον τα PE που χρησιμοποιησες στη ζελατινα του φαιρινγκ καλυτερα θα ηταν να τα αφαιρεσεις.Τα βιδακια αυτα στο πραγματικο ειναι οπως ακριβως τα δινει η TAMIYA (λευκα , καμπυλωτα φτιαγμενα απο πλαστικο) δες φωτο παρακατω Επισης εχω την αισθηση οτι τα καλαμια του πιρουνιου δεν εχουν παει να τερματισουν μεσα στις μπουκαλες με αποτελεσμα το πιρουνι να δειχνει αφυσικα μακρυ αλλα και λιγο στραβο, για πιεσε το λιγο (λογικα και ο σενσορας της τηλεμετριας θα ακολουθησει χωρις προβλημα) Στο RC211V 2006 του Pedrosa η πρυμνια καμερα (για να χρησιμοποιησω και μια εκφραση απ τη δουλεια μου) ειναι τοποθετημενη αναποδα αλλα μαλλον θα πρεπει να αφαιρεθει εντελως γιατι αυτου του τυπου οι καμερες δεν χρησιμοποιουνταν το 2006. Συνεχισε να μας εντυπωσιαζεις με τις πολυ ποιοτικες δουλειες σου. Φιλικα Κομνηνος
|
|